Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Навчальні заклади Світловодської МТГ переходять на дистанційну форму навчання

Дата: 19.02.2021 16:22
Кількість переглядів: 3625

Сьогодні, дев’ятнадцятого лютого міський голова Андрій Маліцький провів позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з питання розблокування роботи управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради. В засіданні взяла участь новопризначений начальник управління освіти Ольга Меркулова, яка зазначила, що на сьогоднішній день робота управління освіти блокована через відсутність працівників управління на своїх робочих місцях. Питання харчування дітей не можливо вирішити через відсутність працівників бухгалтерії.

Фото без описуТакож, питання забезпечення харчування закладів освіти Світловодської МТГ знаходиться під загрозою з причини неукладання Договору з ФОП Головко, який на початку місяця був визначений переможцем аукціону в сфері забезпечення харчуванням світловодських освітніх закладів. На сьогодні відсутній зворотній зв’язок з даним підприємцем. На засіданні було прийнято рішення здійснити комісійний виїзд на юридичну адресу ФОП Головко.

Начальник Світловодського міського управління Держпродспоживслужби Тетяна Кривошея зауважила що відсутність харчування може погіршити санітарно-епідеміологічну ситуацію в закладах освіти.

Враховуючи гостру ситуацію в управлінні освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради, членами комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення запровадити в загальноосвітніх закладах дистанційне навчання з 22 лютого 2021 року до поліпшення стану харчування здобувачами освіти.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь