Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вакантна посада начальника відділу з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату виконавчого комітету.

Дата: 22.02.2021 09:42
Кількість переглядів: 818

Фото без описуВакантної посади начальника відділу з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату виконавчого комітету.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного спрямування не нижче ступеня спеціаліста, магістра, вільне володіння державною мовою.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років..

До заяви про участь у конкурсі додаються  документи:

Заповнена особова картка ( форма П-2ДС зразка 1995року ) з відповідними додатками; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції», копії паспорта (військового квитка за наявності); копію довідки про ідентифікаційний номер, дві фотокартки розміром 4*6 см.

       Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

       Під час проведення конкурсу кандидати складають іспит та проходять співбесіду.

       Документи  на участь у конкурсі  подаються до конкурсної комісії кім. №35 протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення про проведення конкурсу.

       Докладніше ознайомитись із інформацією щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, переліком питань іспиту можливо в кабінеті №35  приміщення міськвиконкому (м. Світловодськ вул. Героїв України, 14. Про дату проведення конкурсу кандидатів буде повідомлено додатково.»

Питання на перевірку знань законодавства, яке регулює роботу відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю  апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради

  1. Публічна інформація.  Гарантії забезпечення права на доступ до публічної інформації. Порядок  доступу до публічної інформації (Закон України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року № 2939-VI).
  2. Суб’єкти відносин у сфері доступу до публічної інформації та розпорядники інформації (Закон України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня          2011 року № 2939-VI).
  3. Реалізація права на доступ до інформації за інформаційним запитом (Закон України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року № 2939-VI).
  4. Право на оскарження рішень, дій чи бездіяльності розпорядників інформації(Закон України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року № 2939-VI).
  5. Контроль за забезпеченням доступу до публічної інформації. Відповідальність за порушення законодавства про доступ до публічної інформації (Закон України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня  2011 року № 2939-VI).
  6. Визначення терміну «Інформація». Види інформації за змістом. Масова інформація та її засоби (Закон України «Про інформацію» від 2 жовтня 1992 року № 2657-XII).
  7. Право на інформацію. Гарантії права на інформацію (Закон України «Про інформацію» від 2 жовтня 1992 року № 2657-XII).
  8. Загальні засади висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування засобами масової інформації (Закон України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації від 23 вересня 1997 року № 539/97-ВР).
  9. Форми підготовки та оприлюднення інформації (Закон України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації від 23 вересня 1997 року № 539/97-ВР).
  10. Право громадян на об’єднання в політичні партії. Поняття політичної партії. Членство в політичних партіях та його обмеження (Закон України «Про політичні партії в Україні» від  5 квітня 2001 року № 2365-III).
  11. Поняття громадського об'єднання, громадської організації.  Принципи утворення і діяльності громадських об'єднань. Обмеження щодо утворення і діяльності громадських об'єднань. Гарантії права на свободу об'єднання. Права та діяльність громадських об’єднань (Закон України «Про громадські об'єднання» від 22 березня 2012 року № 4572-VI).
  12. Право громадян на мирні зібрання, мітинги, походи і демонстрації -  невідчужуване і непорушне право (Стаття 39 Конституції України).
  13. Законодавство України про свободу совісті та релігійні організації. Право на свободу совісті. Рівноправність громадян незалежно від їх ставлення до релігії (Закон України «Про свободу совісті та релігійні організації від 23 квітня 1991 року № 987-XII).
  14. Релігійні організації. Релігійна громада. Права релігійних організацій та громадян, пов’язані зі свободою віросповідання. Державний контроль за додержанням законодавства про свободу совісті та релігійні організації (Закон України «Про свободу совісті та релігійні організації від 23 квітня 1991 року № 987-XII).
  15. Взаємодія держави та інститутів громадянського суспільства (Розпорядження КМУ від 21 листопада 2001 року № 1035-р «Про схвалення Концепції сприяння органами виконавчої влади розвитку громадянського суспільства», роз’яснення Міністерства юстиції України від 03 лютого 2011 року  № n0018323-11).
  16. Що таке громадський бюджет (партиципаторний бюджет), основні його етапи.
  17. Класифікація інформаційних систем.
  18. Складність програмних систем. Необхідність інженерії програмних систем.
  19. Концепції (парадигми) програмування
  20. Технології проектування програмних систем
  21. Інженерія вимог до програмної системи
  22. Інноваційні технології проектування систем
  23. Технології швидкої розробки програм

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь