Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні працівники управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради!

Дата: 25.02.2021 14:25
Кількість переглядів: 8455

Публічне звернення!

Шановні працівники управління освіти виконавчого комітету

Світловодської міської ради!

З метою розблокування діяльності управління освіти сьогодні, 25 лютого в Світловодському відділенні Національної поліції ГУНП за участю міського голови, секретаря Світловодської міської ради та начальника управління освіти  відбулася зустріч з трьома працівниками управління освіти. За результатами зустрічі працівники управління освіти покинули відділ поліції без будь-яких пропозицій або пояснень щодо подальшого функціонування управління.    

            У зв’язку з Вашою відсутністю на робочих місцях, які знаходяться в приміщенні управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради за юридичною адресою: м. Світловодськ, вул. Героїв України, будинок № 4  в  період 17-25 лютого 2021 року без поважних на те причин, повністю заблокована робота управління в частині фінансування закладів освіти, про що начальником управління освіти направлені відповідні заяви до поліції.

             Звертаємо Вашу увагу на те, що законність прийнятих рішень посадовими особами визначає суд. Оцінка дій того чи іншого представника органів місцевого самоврядування, не відноситься до Вашої компетенції та повноважень.

Враховуючи вищезазначене, повторно просимо Вас невідкладно приступити до виконання своїх посадових обов’язків на Ваших робочих місцях, відповідно до затверджених посадових інструкцій працівників управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради та повідомити про це начальника управління Меркулову О.О.

            У разі Вашої неявки на робочі місця що знаходяться в приміщенні управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради за юридичною адресою: м. Світловодськ, вул. Героїв України, будинок № 4 до 08.00.  26 лютого 2021 року будемо змушені вжити заходів, передбачених Кодексом законів про працю в Україні та інших законодавчих актів.

            У разі неможливості з’явитись до управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради, надайте особисті пояснення, щодо відсутності на робочому місці на електрону пошту inbox1@smvk.kr-admin.gov.ua в термін до 09:00, 26.02.2021 року.      

            Додатково повідомляємо працівників централізованої бухгалтерії управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради, - у разі невиконання вищезазначених вимог, Ваші дії матимуть ознаки співучасті у кримінальному правопорушенні з невиплати заробітної плати.

 

Міський голова                                                                                         А. Маліцький

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь