Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Андрій Маліцький провів зустрічі з мешканцями КП «Добробут»

Дата: 06.03.2021 17:29
Кількість переглядів: 3732

Міський голова Андрій Маліцький провів зустрічі з мешканцями КП «Добробут»


Сьогодні, шостого березня за участі міського голови Андрія Маліцького та заступника міського голови з питань ЖКГ відбулася зустріч з мешканцями гуртожитків, які входять до КП «Добробут». Андрій Маліцький представив новопризначеного виконуючого обов’язки директора комунального підприємства Анатолія Кучугурного. Колишнього директора КП «Добробут» Олега Довгого було відсторонено з посади за рішенням суду терміном на два місяці. Відповідно до постанови суду зазначається що Олег Довгий обвинувачується у вчиненні умисного кримінального правопорушення за ч.3 ст. 368 КК України.
Під час зустрічі міський голова Андрій Маліцький вислухав скарги та пропозиції мешканців і зауважив, що недоліки в гуртожитках будуть вирішуватися поступово в залежності від їх складності. Враховуючи складне становище по заборгованості мешканців КП «Добробут» в частині комунальних платежів міський голова наголосив на своєчасній сплаті рахунків за спожиті комунальні послуги.
Новопризначений в.о. директора Анатолій Кучугурний повідомив, що на наступному тижні в гуртожитках КП «Добробут» відбудуться ревізійні обстеження житлових та нежитлових приміщень для повного розуміння ситуації і вирішення першочергових потреб для комфортного проживання мешканців будинків.
Провівши обстеження гуртожитку по вул. Приморській №74 було виявлено цілий ряд недоліків, до їх числа входить дахове покриття будівлі, яке протікає в результаті чого завдається шкода будівлі. Мешканці звернулись до міського голови зі скаргою, що на даху їхнього будинку встановлена антена одного із мобільного операторів. Представники даної компанії пообіцяли відновити дахове покриття, але й до цих пір ніякі роботи з даного питання не були проведені, а кошти за оренду території під антеною до міського бюджету не сплачуються (врегулювання даного питання було доручене заступнику міського голови з питань ЖКГ Артему Федорову). В квартирах на 9-му поверсі вже з’явився небезпечний грибок, так як коли проводилося встановлення антени, були зроблені отвори в даховому покриттю. На даний момент гуртожиток по вул. Приморській №74 – будівля яка в першу чергу потребує ремонтних робіт. Міський голова Андрій Маліцький повідомив, що в даному гуртожитку ближчим часом розпочнеться впровадження нового проекту з ремонтних робіт для осучаснення житлових приміщень.
Фото без опису
Відділ внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь