Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Світловодську планують облаштувати «безпечні» пішохідні переходи

Дата: 31.03.2021 09:59
Кількість переглядів: 1064

Тридцятого березня Світловодський міський голова Андрій Маліцький провів нараду з представниками Олександрійської компанії ТОВ «ЕКО-БІО-ТЕХ», яка надає послуги з забезпечення та встановлення електротехнічного обладнання для освітлення вулиць та пішохідних переходів. Метою даної зустрічі стала модернізація пішохідних переходів на території Світловодська, а саме встановлення світлодіодних дорожніх знаків та приборів освітлення для убезпечення громадян від дорожньо-транспортних пригод.

Фото без опису

Основною причиною ДТП є перенасичення дублюючими дорожніми знаками автомагістралей, що притупляє увагу водіїв при довготривалому перебуванню за кермом та погана видимість за певних погодних умов. Під час настання сутінків, в нічний час та в період туману водіям тяжко помітити пішоходів, а інколи і сам пішохідний перехід, не дивлячись на наявність дорожніх знаків.

Фото без опису

В таких умовах оптимальним рішенням для забезпечення безпеки руху пішоходів є облаштування  пішохідних переходів ЛЕД (світлодіодними) знаками. Перевага таких знаків полягає в тому, що інформація, яка відображається на них відмінно сприймається  оком, незалежно від часу доби, або мінливої погоди. Постійно працюючий  режим роботи ЛЕД знаків завжди привертає увагу контрастністю і яскравістю зображення у сонячний день чи туман.

Фото без опису

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь