Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Світловодські «КОМЕТИ» абсолютні чемпіони України з баскетболу (ВЮБЛ) серед команд юнаків 2007 року народження, дивізіону Б

Дата: 06.04.2021 11:39
Кількість переглядів: 1253

З 2-го по 4-те квітня на базі Світловодського спортивного комплексу імені Анатолія Тузовського проводився фінал чемпіонату України з баскетболу (ВЮБЛ) серед команд юнаків 2007 року народження, дивізіон Б. В змаганнях взяли участь чотири команди: КДЮСШ-Комети м. Світловодськ (тренери Володимир Лисак та Олександр Кос), ДЮСШ м. Ізюм (тренер Руслан Скрипнік), ДЮСШ 12 м. Запоріжжя (тренер Людмила Компанієць), КІВС СБК м. Львів (тренер Едуард Скрипець). Організація чемпіонату відбувалася за підтримки Федерації баскетболу України, управління молоді та спорту виконавчого комітету Світловодської міської ради, Світловодської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 та Світловодського спортивного комплексу імені Анатолія Тузовського.

Змагання відбувалися з дотриманням карантинних вимог відповідно до «Помаранчевого рівня» епідеміологічної ситуації, пов’язаної з розповсюдження гострої респіраторної  хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-COV-2.

Відкриття фіналу чемпіонату відбулося другого квітня грою команд КІВС СБК м. Львів та ДЮСШ м. Ізюм з рахунком 79:58 на користь львів’ян. Друга гра відбулась за участі ДЮСШ м. Ізюм та КДЮСШ-Комети м. Світловодськ з перемогою «Комет» - 94:64. В другому етапі чемпіонату виборювали перемогу команди ДЮСШ м. Ізюм та ДЮСШ 12 м. Запоріжжя – рахунок 50:52 на користь останніх. В другій грі з рахунком 96:73, перемогу одержали світловодські «Комети» , які змагалися з львів’янами. В завершальному етапі чемпіонату боротьба велася між командами з Львову та Ізюму, перемога на користь останніх з рахунком 61:95, та Запоріжжя-Світловодськ, де господарі чемпіонату команда «Комети» в черговий раз довели свою професійність – рахунок гри 58:68.

Абсолютним фіналістом чемпіонату України з баскетболу (ВЮБЛ) серед команд юнаків 2007 року народження, дивізіону Б, стала команда КДЮСШ-Комети м. Світловодськ, окрім того в топ-5 гравців сезону ввійшли три баскетболіста «Комет»: капітан команди Ярослав Конько, Іван Власюк, та Ярослав Кос, який попри отриману під час гри травму ноги став кращим гравцем фіналу чемпіонату. Срібним призером чемпіонату стала команда ДЮСШ м. Ізюм, а бронзовим ДЮСШ 12 м. Запоріжжя.

Четвертого квітня відбулося офіційне закриття чемпіонату з урочистим нагородженням в якому взяли участь Світловодський міський голова Андрій Маліцький разом з заступником з питань виконавчих органів ради з гуманітарних питань Юлією Орловою, директором Світловодської КДЮСШ №1 Василем Морозом та головним тренером команди КДЮСШ-Комети Володимиром Лисаком. Призери отримали кубки чемпіонату, медалі та цінні призи.

Фото без опису

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь