Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Світловодщиною крокує лісокультурна кампанія «Створюємо ліси разом»

Дата: 08.04.2021 16:18
Кількість переглядів: 1618

Сьогодні, восьмого квітня Світловодський міський голова Андрій Маліцький відвідав Державне підприємство «Світловодське лісове господарство», з метою долучитися до щорічної лісокультурної кампанії «Створюємо ліси разом», яка проводилася в межах акції Державного агентства лісових ресурсів України. Садіння лісових культур відбувалося на базі структурного підрозділу Крилівського лісництва, в рамках глобального екологічного проекту «Озеленення планети». Лісівники, представники Світловодської МТГ, журналісти та світловодські учасники АТО і ООС обробляли лісову ділянку в кварталі 33, виділі 6/1 площею в 0,7 га.

Світловодський міський голова Андрій Маліцький ознайомився з роботою Світловодського лісгоспу, здійснив огляд автомобільної техніки, передбаченої для екстреної локалізації пожеж в лісових масивах, та приміщення пульту спостереження за лісом, периметр якого оснащений відеокамерами та датчиками реагування на предмет загорання, задимлення, а також убезпечення лісу від браконьєрської вирубки та розкрадання.

Лісівники ДП «Світловодський  лісгосп» власними силами наповнюють бюджет підприємства для розвитку лісового господарства. Одним із джерел надходження є реалізація посадкового матеріалу. Сьогодні збільшується попит і на декоративний матеріал, який все частіше використовують для озеленення населених пунктів, особистих садиб та територій підприємств. Запрошуємо  у лісництва усіх, хто бажає придбати декоративний посадковий матеріал. Якісні саджанці неодмінно приживуться на території Вашої садиби.

Фото без опису
Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь