Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

COVID-19 – не втрачаймо пильності!

Дата: 12.04.2021 10:47
Кількість переглядів: 586

Епідеміологічна ситуація щодо захворюваності населення на COVID-19 продовжує стрімко ускладнюватися. Станом на ранок 09 квітня 2021 року в Україні зареєстровано вже 1,86 млн. випадків захворювання на коронавірусну хворобу, більше 37 тисяч хворих померли. За останню добу по країні зареєстровано 19 546  11,5 тисяч випадків.

На Кіровоградщині зареєстровано 14582 випадки COVID-19, з них з летально завершились 504 випадки. За останню добу у регіоні зареєстровано 207 нових випадків, з них 2 смертельних.

По місту Світловодську та смт. Власівка зареєстровано 362 лабораторно підтверджених випадка захворювання на коронавірусну хворобу, з них летальних — 4. За останню добу зареєстровано 14 випадків без летальних.

“Червоний”, найвищий рівень епідемічної небезпеки вже введено на  території 12 областей - Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Хмельницької, Чернівецької та Чернігівської,  а також у м.Київ. Кіровоградська область залишається на “помаранчевому” рівні епідемічної небезпеки.

Враховуючи щоденну оцінку ознак епідемічної небезпеки, за рішенням міської комісії міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на території Світловодської міської територіальної громади до вже діючих обмежень “помарачевого” рівня введено додаткові обмеження: переведення закладів середньої та позашкільної освіти на дистанційну форму навчання з 06 квітня по 16 квітня 2021 року та заборону проведення масових культурних, освітніх, розважальних та спортивних заходів. 

Тому, вкотре закликаємо мешканців громади дотримуватись встановлених карантинних обмежень аби уникнути захворювання на коронавірусну хворобу.

Одягайте захисну маску або респіратор, відвідуючи заклади торгівлі та обслуговування населення, заклади громадського харчування та будівлі установ, організацій, громадський транспорт. Користуйтесь антисептиком, дотримуйтесь соціальної дистанції, уникайте місць скупчення людей. Дотримуйтесь правил особистої гігієни та респіраторної гігієни.

У випадку ознак гострого респіраторного захворювання звертайтесь за медичною допомогою, самоізолюйтесь та мінімізуйте контакти.Фото без опису

 

Начальник Світловодського  управління

Головного управління Держпродспоживслужби

в Кіровоградській області Тетяна Кривошея


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь