Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Світловодський міський голова Андрій Маліцький звернувся до Президента України Володимира Зеленського

Дата: 12.04.2021 14:57
Кількість переглядів: 1798

Фото без описуНа засіданні постійної наради понеділка Світловодський міський голова Андрій Маліцький проінформував громаду стосовно ситуації, яка склалась в зв’язку з реконструкцією приймального відділення комунального некомерційного підприємства «Світловодська центральна районна лікарня» Світловодської міської ради, яка проводиться в рамках Програми Президента України «Велике будівництво». Роботи з реконструкції проводилися до 9 квітня 2021 року, після чого представники виконавця робіт покинули об’єкт будівництва, але по факту повний обсяг робіт на даному етапі залишається не завершеним.

Світловодським міським головою особисто було здійснено ряд інспекційних перевірок стосовно виконання робіт з реконструкції, але на сьогодні приймальне відділення не готове для здачі в експлуатацію.

Світловодський міський голова Андрій Маліцький звернувся до Президента України Володимира Зеленського стосовно даної проблеми, та висловив своє занепокоєння, приводячи приклад з недобудовою інфекційного відділення КНП «Світловодської ЦРЛ» СМР. Після чого Світловодський міський голова Андрій Маліцький та голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко знайшли порозуміння в тому, що на даному етапі приймальне відділення ще не готове до відкриття та здачі в експлуатацію.

Андрій Назаренко повідомив, що ближчим часом здійснить виїзд до Світловодська, аби самостійно проінспектувати об’єкт будівництва для того, аби громада Світловодщини отримала сучасний медичний заклад з якісними, а головне доступними послугами.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь