Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація щодо реконструкції стадіону та об’єктів спортивної інфраструктури Світловодська

Дата: 15.04.2021 10:15
Кількість переглядів: 2784

Фото без описуСтаном на 2021 рік в місті функціонують такі об’єкти спортивної інфраструктури: Міський спортивний комплекс імені А. Тузовського, басейн та стадіон, що входять до складу спортивного комплексу імені А. Тузовського, КСДЮШ м. Світловодська, районна КДЮСШ, стадіон та спортивний майданчик по вул. Бульвар Дніпровський,12. Всі об’єкти стоять на балансі управління молоді та спорту Світловодської міської ради. З перелічених об’єктів спортивної інфраструктури потребує негайної реконструкції та повного перезавантаження футбольний стадіон.

З ініціативи директора КДЮСШ В. Мороза, директора міського спорткомплексу імені А. Тузовського В. Лисака відбулося робоче засідання при заступнику міського голови з гуманітарних питань Ю. Орлової, щодо участі в наданні субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток спортивної інфраструктури на підставі Постанови КМУ №226 від 17 березня 2021 року, якою було затверджено ПОРЯДОК ТА НАДАННЯ у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток спортивної інфраструктури. В подальшому відбулася робоча нарада з фахівцями, а саме заступником директора спортивного комплексу М. Котенко, директор КП «Архітектурно-виробничого бюро» Т. Бакановою щодо розроблення проектно-кошторисної документації та експертної оцінки на оберт реконструкції стадіону.

Додатково, профільний заступник міського голови Ю. Орлова безпосередньо звернулася за консультаціями до основного розпорядника субвенції «Мінмолодьспорт». Після опрацювання всього порядку надання відповідної субвенції зазначаємо наступне: Постанова передбачена на виконання нових об’єктів спортивної інфраструктури та завершення розпочатих у попередніх періодах робіт з будівництва та реконструкції спортивних об’єктів. Тобто, участь у розподілі відповідної субвенції мають право взяти лише об’єкти з повним пакетом документів та відповідно лише в двох типах робіт – НОВОГО БУДІВНИЦТВА та ЗАВЕРШЕННЯ РОЗПОЧАТИХ У ПОПЕРЕДНІ РОКИ.

Окрім вищезазначеного, при подачі документів має бути подано Погодження від п’яти Всеукраїнських федерацій олімпійських видів спорту і об’єкт має мати сертифікацію п’яти олімпійських видів спорту, що передбачає можливість проведення Всеукраїнських змагань та проведення навчального тренування для олімпійських збірних команд. Дотримання таких вимог та надання відповідних Сертифікатів, які є основними вимогами до пакету документів на сьогодні унеможливлює участь у наданні субвенції, оскільки відповідної сертифікації Спортивний комплекс не має. Проте, бачення розвитку інфраструктури спортивних об’єктів є основним із пріоритетів виконавчої влади Світловодської міської територіальної громади. Тому наразі відбувається опрацювання всіх можливих способів залучення коштів з державного, обласного бюджетів в розрізі спів фінансування реконструкції стадіону міста.

Просимо громадськість долучитися до участі в Програмі «Громадський бюджет» та подати проект на відновлення штучного покриття малого футбольного поля. В разі перемоги, можна буде відновити штучне покриття малого футбольного поля.

Фото без описуФото без опису

Відділ з внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь