Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний Проект технічної допомоги SES (Служба Старших Експертів) повідомляє про прийом заявок на 2021 рік та запрошує до участі підприємства, що знаходяться на території громади! 

Дата: 25.05.2021 14:32
Кількість переглядів: 496

Служба Старших Експертів (SES) - провідна німецька організація та однойменний благодійний фонд, що направляє фахівців з Німеччини на проекти в інші країни на громадських засадах.

Тобто, експерти із різноманітних сфер діяльності, які мають багаторічний професійний досвід, готові на безоплатній основі працювати на будь-якому підприємстві та надати співробітникам допомогу, відповідно до поставлених керівником задач.

 

Що пропонує Служба Старших Експертів?

«Ми знайдемо потрібного фахівця, виходячи з запиту замовника та індивідуальної ситуації на підприємстві. Проблеми, які вирішуються нашими експертами, полягають, в першу чергу, в підвищення кваліфікації персоналу та наданні практичної допомоги при вирішенні задач технічного та організаційного характеру (як то вдосконалення виробництва, організація підприємства, поліпшення якості, навчання персоналу, розробка сучасних концепцій збуту і маркетингу, експорт продукції, модернізація виробництва та інше).»

  • Безкоштовна подача заявки. Проект оплачує всі ключові видатки (страховки, перельоти, організаційні витрати на залучення експерта).

  • SES - це більше 12.000 експертів, які надають свою допомогу на громадських засадах. Секрет їхнього успіху - багаторічний професійний досвід в 50 галузях економіки і 500 професійних сферах.

  • Ми працюємо з 1983 року і вже реалізували понад 50.000 проектів в 160 країнах Світу: в Африці і на Близькому Сході, в Азії та Середньої Азії, в Латинській Америці і Вест-Індії, в Центральній, Східній і Південно-Східній Європі, на Кавказі, а також в Україні.

Зразок Заявки (анкети) на залучення експертів з Німеччини.

Перелік галузей

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь