Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День захисту дітей

Дата: 03.06.2021 11:29
Кількість переглядів: 634

Наші діти — веселі й бешкетливі, сумні й смішні, а іноді не за віком серйозні, наповнюють життя змістом, приємними турботами.

Якби люди відразу з'являлись на світ дорослими, якою була б наша планета? 

— Чи були б моря такими синіми?  Гори — височенними?  Ліси — таємничими?  Чи шумів би затишно дощ, а сонце тішило своїм теплом і світлом? Земля без дітей? ...Ні, не уявити цього.   Тому щороку перший день червня ми називаємо Міжнародним днем захисту дітей. 

Діти – це майбутнє, і обов’язок дорослих в усьому світі – надавати дітям усе найкраще, захищати їх від усього жорстокого та злого. Саме від того, якими стануть діти, залежить майбутнє світу, кожної країни, кожного із нас. 

Перше червня – День дитинства: такого далекого і близького водночас. А що ж таке, оте таємниче і загадкове дитинство? Це – блакитне небо; це – мир і щастя; це – веселий гомін юрби, бантики, «резинки», скакалки, м’ячики, машинки… Це – все те, чого нам так не вистачає у дорослому житті. Тільки діти можуть так щиро радіти сонцю, кожному листочку, кожній комашці.

А як раділи діти нашого міста, коли їм запропонували намалювати свою ручку, написати своє бажання на ній і потрапити в «Країну мрій», скласти плакати-пазли на тему «Твоє здоров’я в твоїх руках», намалювати літо на асфальті, бути учасником рухливих ігор «Дартс» та «Боулінг» на святі, проведеному спеціалістами Світловодського міського центру соціальних служб 1 червня 2021 року в міському парку культури та відпочинку. Величезне бажання перемогти і отримати приз спонукали дітей стати не тільки учасником, а в майбутньому бути здоровим і щасливим. Кожен учасник свята отримав сувенір на згадку про участь у святі та пам’ятку-буклет безпечної поведінки під час літніх канікул «Безпека мого життя», власноруч  виготовлених центром соціальних служб.

Тож Світловодський міський центр соціальних служб  щиро бажає щастя усім дітям: і чужим і своїм, і щасливим і нещасним, і радісним і сумним, і багатим і бідним. Давайте будемо пам’ятати, що саме ми-дорослі допомагаємо дітям ставати людьми і якими вони будуть, залежить теж від нас. Нехай ростуть здоровими,  будуть розумними і стануть справжніми людьми.

 

Заступник директора-начальник відділу

соціальної роботи Тетяна ЄВСЮКОВА

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь