Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Світловодську тривають сезонні роботи з благоустрою

Дата: 13.08.2021 09:13
Кількість переглядів: 1021

Фото без опису На сьогодні у місті Світловодську проводяться роботи  з впорядкування та благоустрою місць загального користування. З залученням громадськості відбувається прибирання великогабаритних  відходів біля сміттєвих майданчиків. На підставі отриманого ордер-дозволу в УЖКГ, працівниками СП ТОВ "Світловодськпобут" були проведені роботи щодо ремонту мережі централізованого опалення по вулиці Чайковського, 17. Відповідно до звернення громадян УЖКГ разом з головним екологом К.Рибачуком комісійно обстежено зелені насадження щодо їх кронування/знесення. На виконання листа УЖКГ були виконані тендерні роботи УК Борисфен щодо очищення проїжджої частини дороги з твердим покриттям від бруду по вулиці Богдана Хмельницького, також на виконання листа УЖКГ виконано УК Борисфен роботи щодо прибирання порослі з дерев, що знаходяться вздовж вулиці Михайла Грушевського. УЖКГ скеровано роботи щодо подальшого розчищення від порослі парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка.

В селищі Власівка, на підставі укладеного договору між УЖКГ та ФОП Щербаковим продовжується виконання договору по прибиранню місць загального користування. На підставі ордер-дозволу отриманого в УЖКГ виконуються СП ТОВ "Світловодськпобут" роботи щодо ремонту мереж централізованого опалення по вул.Приморська 38б.

На прохання Сергія Михайленка власницею салону краси по вул.Героїв України, 47 Оксаною Абазовою виконано пандус для людей з обмеженими можливостями.

 

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь