Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради "Про встановлення граничного тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування № 12, 23"

Дата: 02.09.2021 16:26
Кількість переглядів: 471

Фото без опису Виконавчий комітет Світловодської міської ради в особі управління економіки, ресурсів та розвитку міста Світловодської міської ради Кіровоградської області відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради «Про встановлення граничного  тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування № 12, 23 в режимі маршрутного таксі». 

Регуляторний акт розроблений на виконання та з дотриманням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003  1160-ІV та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акту, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2014 № 308 (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів від 16.12.2015 №1151), Законів України «Про автомобільний транспорт в Україні», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про ціни та ціноутворення», постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996 № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» та наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», враховуючи звернення перевізника ПрАТ «Світловодське АТП 13507»  щодо підвищення  тарифу на перевезення пасажирів  на міських автобусних маршрутах загального користування № 12, 23  в режимі маршрутного таксі. Проект визначає правові та організаційні засади реалізації проекту рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради «Про встановлення граничного  тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування № 12, 23 в режимі маршрутного таксі».

Метою цього регуляторного акта є: забезпечення економічно обґрунтованого рівня тарифу, що дасть можливість перевізнику здійснювати необхідні експлуатаційні витрати і забезпечити надійну роботу з перевезення пасажирів.

Спосіб оприлюднення регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу на офіційному веб-сайті Світловодської міської територіальної громади в мережі Інтернет: https://svgr.gov.ua/ (в розділі Регуляторна політика) та в газеті «Світловодськ-Інформ».

 

Базове відстеження буде здійснено до дня набрання чинності регуляторного акту, повторне відстеження буде проведено через рік після прийняття регуляторного акту, періодичне відстеження буде проведено через три роки починаючи з дня виконання заходів повторного відстеження.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту приймаються в письмовому або в електронному вигляді протягом одного календарного місяця з дня його публікації на адресу управління економіки, ресурсів та розвитку міста виконавчого комітету Світловодської міської ради, що знаходиться за адресою: вул. Героїв України, 14, каб. 33 та за телефонами  72532, 73619; ел.адреса: ekonomika@smvk.kr-admin.gov.ua.

 

З повним змістом регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу Ви можете ознайомитись за посиланням: https://svgr.gov.ua/  (в розділі Регуляторна політика).

 

Начальник Крістіна АХТИРСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь