Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА. ПОНЕДІЛОК 20.09.2021 р.

Дата: 20.09.2021 13:27
Кількість переглядів: 1363

Цього понеділка, під головуванням очільника МТГ Андрія Маліцького, відбулась традиційна щопонеділкова нарада з господарських питань за участю заступників міського голови та начальників управлінь виконавчого комітету Світловодської міської ради.

Опікуючись санітарно-епідеміологічною ситуацією в регіоні, головою громади Андрієм Маліцьким було піднято питання моніторингу ситуації щодо останніх показників захворюваності населення на інфекційну хворобу – COVID-19 та заслухано начальника управління охорони здоров’я – Євгена Яковенка, який повідомив, що, на жаль, спостерігається тенФото без описуденція до зростання захворюваності серед населення. Так, минулого тижня медичними працівниками було зафіксовано уже 10 випадків коронавірусу, на противагу раніше виявленим 4, що є показовим сигналом для того, аби не забувати про елементарні правила гігієни та відповідальніше ставитись до власного здоровя і здоровя своїх близьких, не нехтуючи відповідними засобами захисту.  

Попри збільшення чисельності хворих, невпинно набирає обертів і роз’яснювальний процес та, безпосередньо, сама практика вакцинації. На даний момент у м. Світловодську щепленими є уже 8 224 особи (970 жителів громади виявили бажання вакцинуватись станом на минулий тиждень), поточного тижня запланована імунізація ще близько 1000 осіб. Також кожен бажаючий, у разі потреби, може об’єктивно й оперативно дізнатися про стан свого здоров’я завдяки тестуванню. Відтак, будучи свідомими, Світловодська громада посідає 1 місце по темпам вакцинації від  COVID-19 серед усього Олександрійського району.

Разом з тим, левова частка уваги упродовж оперативної наради була приділена і нагальним фінансовим питанням. Світловодським міським головою Андрієм Маліцьким до слова була запрошена виконуюча обов’язки начальника фінансового управління Світловодської міської ради Антоніна Дика, яка, зокрема, поінформувала про те, що заробітна плата, за першу половину вересня, профінансована і виплачена у повному обсязі, місячний план надходжень до бюджету виконаний на 44,2%, додатково очікуються ще більше 11 млн. грн. План 9 місяців реалізований на 94,5% тощо.

У робочому порядку теж були розглянуті і питання КП “Добробут”, де поступово (за допомогою різних інстанцій) вирішується уже давно назріла ситуація з погашення заборгованості мешканців гуртожитку за спожиту електричну енергію. Тому, скоріш за все, подальших відключень вдасться уникнути.

Також очільником громади Андрієм Маліцьким було дане завдання профільному заступнику з питань житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Максиму Ільченку проконтролювати усі моменти готовності до майбутнього початку опалювального сезону (усунути зауваження у актах готовності, прописати детальний графік входження в опалювальний сезон тощо), а також визначитись з тими проблемними ділянками, які потребують заміни асфальтного покриття у зв’язку з проведеними раніше ремонтними роботами підземних комунікацій міста, налагодити процес своєчасного прибирання та вивозу опалого листя.

Насамкінець, міський голова Андрій Маліцький, повертаючись до невтішної динаміки підвищення показників захворюваності на коронавірус, побажав усім все ж бути пильнішими: обробляти приміщення, користуватись засобами індивідуального захисту, обмежити коло спілкування (без нагальної на те потреби) та завжди  залишатись при доброму здоров’ї.

 

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь