Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РЕГІОНАЛЬНИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ УРБАН#БІЗНЕС#ФЕСТ

Дата: 20.09.2021 16:21
Кількість переглядів: 1708

17 вересня, на літній сцені парку “Придніпровський” м. Кременчука, відбувся регіональний бізнес-форум УРБАН#БІЗНЕС#ФЕСТ для успішних представників бізнесу як нашої країни, так і закордону. Гостями заходу стали фахівці підприємницької справи: радник з економічних питань Посольства Литви Маріус Дунда, торговий аташе Посольства Латвії Айнарс Межуліс, третій секретар Посольства Словацької Республіки в Україні Мірослав Денці, консультативний аташе Генерального консульства Республіки Польща в Харкові Артур Міськів, а також Кременчуцький міський голова Віталій Малецький та Олександрійський міський голова Сергій Кузьменко.

Серед шанованих гостей була і делегація з міста Світловодська на чолі з міським головою Андрієм Маліцьким, який беручи участь у роботі форуму звернувся як до іноземних гостей, так і до вітчизняних бізнесменів, меценатів, інвесторів з пропозицією активної співпраці з нашою міською територіальною громадою, адже саме у нас є широке коло можливостей для розвитку підприємництва, чимало місць для ефективного розміщення торгових площ у зв’язку з вигідним географічним розташуванням (розгалудженим залізничним сполученням, багатими водними ресурсами, наявністю електроенергії власного виробництва тощо).  

Поспілкуватись та поділитись своїм досвідом на захід завітало більше ста учасників серед яких були як і початківці підприємницької справи, так і її досвідчені фахівці. Провідною темою форуму став вплив COVID-19 на всі сфери економіки й окреслення нових передумов для відродження підприємницької справи, її трансформації та удосконалення за часів всесвітньої пандемії. Таким чином серед тем, що обговорювались були: “Пост-пандемічні умови існування бізнесу”, “Успіхи громад у подоланні наслідків пандемії для бізнесу”, “Нові можливості та стимули, що сприяють розвитку бізнесу”, а також просто поради та історії успіху підприємців, які самотужки побудували власну справу за таких нелегких умов – “Бізнес-історії, які надихають”.

Також для усіх охочих широко був представлений і закордонний досвід розвитку підприємництва: “Пост-пандемічні умови ведення бізнесу в ЄС”, “Кращі європейські практики підтримки бізнесу”, “Нові правила та умови співпраці бізнесу ЄС та України” тощо.

Кульмінацією уже вдруге організованого регіонального бізнес-форуму УРБАН#БІЗНЕС#ФЕСТ став фінал конкурсу стартапів, де Європейські партнери (представники іноземних посольств) мали нагоду ознайомитись з бізнес-ідеями 12 кременчужан та обрати найбільш інноваційний проєкт.

Переможницею та щасливою власницею Сертифікату на 50 000 грн. стала молода мама Марина Дем’ян, яка за фінансової допомоги Фонду підтримки підприємництва зможе втілити у життя проєкт “Я не тільки мама”, що передбачає широкий курс навчання для мам і реалізацію їх умінь у багатьох професіях не позбавляючи себе можливості бути поряд з дітьми.

Також разом з ґрунтовними презентаціями, бесідами і рядом зустрічей з іноземними та вітчизняними партнерами на тему розвитку підприємництва, організаторами форуму був передбачений і пізнавальний аспект заходу, покликаний ознайомити гостей і з культурною спадщиною сусідньої з нами громади. Для учасників бізнес-форуму пройшла тематична екскурсія визначними місцями. Для поціновувачів творчості – ювілейна виставка мисткині Оксани Бойко “Мій Кременчук: легенди, історія, сучасність в картинах” приурочена 450 річниці до Дня міста Кременчука. Скуштувати оригінальний торт з гербом м. Кременчука у вигляді однойменної книги та долучитись до перегляду надбання більш ніж 20-ти річної творчості художниці мали нагоду і поважні представники нашої громади – Світловодський міський голова Андрій  Маліцький, секретар Світловодської міської ради Віталій Тетяниченко і начальник управління економіки, ресурсів та розвитку міста Світловодської міської ради Крістіна Ахтирська.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю.   Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь