ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 року № 1266 "Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710" надається обґрунтування технічних і якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-20 – 005676-b
Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі (Повидло фруктове, томатне пюре (томатна паста), ікра кабачкова консервована, огірки консервовані)
Вид процедури: відкриті торги.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-22 – 000428-b
Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина (четвертина куряча заморожена)
Вид процедури: відкриті торги.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-22 – 001120-b
Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе, та інше м'ясо риби морожені
Вид процедури: відкриті торги.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-20-005072-b
Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (хліб пшеничний 1гат, хліб пшенично- житній, булочка дитяча)
Вид процедури: відкриті торги.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-28-009948-b
Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 30230000-0 Комп’ютерне обладнання
Вид процедури: відкриті торги.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-10-04-000813-b
Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15540000-5 «Сирні продукти, Сир кисломолочний з масовою часткою жиру не менше 9 %»
Вид процедури: відкриті торги.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-10-07-000159-b
Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (хліб пшеничний 1гат, хліб пшенично- житній, булочка дитяча)
Вид процедури: відкриті торги.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-10-04-000914-b
Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15510000-6 «Молоко коров'яче» (молоко коров’яче питне пастеризоване з масовою часткою жиру не менше 2.5%)
Вид процедури: відкриті торги.
Уповноважена особа Л.Р. Сачевська