ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

  • 85

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 року № 1266 "Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710" надається обґрунтування технічних і якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення.

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-20 – 005676-b

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15330000-0   Оброблені фрукти та овочі (Повидло фруктове, томатне пюре (томатна паста), ікра кабачкова консервована, огірки консервовані)

Вид процедури: відкриті торги.

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-22 – 000428-b

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15112130-6  Курятина  (четвертина куряча заморожена)

Вид процедури: відкриті торги.

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-22 – 001120-b

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе, та інше м'ясо риби морожені

Вид процедури: відкриті торги.

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-20-005072-b

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (хліб пшеничний 1гат, хліб пшенично- житній, булочка дитяча)

Вид процедури: відкриті торги.

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-28-009948-b

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 30230000-0 Комп’ютерне обладнання

Вид процедури: відкриті торги.

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-10-04-000813-b

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15540000-5 «Сирні продукти, Сир кисломолочний з масовою часткою жиру не менше 9 %»

Вид процедури: відкриті торги.

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-10-07-000159-b

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (хліб пшеничний 1гат, хліб пшенично- житній, булочка дитяча)

Вид процедури: відкриті торги.

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-10-04-000914-b

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15510000-6 «Молоко коров'яче» (молоко коров’яче питне пастеризоване з масовою часткою жиру не менше 2.5%)

Вид процедури: відкриті торги.

 

Уповноважена особа                                                 Л.Р. Сачевська