Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розвиток малого бізнесу й самозайнятості для трудових мігрантів

Дата: 28.09.2021 11:40
Кількість переглядів: 398

Фото без описуМіжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) оголошує про початок другого циклу надання грантів на умовах співфінансування (50% на 50%). Цю допомогу буде надано у рамках проєкту «Розвиток малого бізнесу й самозайнятості для трудових мігрантів», спрямованого на підтримку сталого економічного розвитку після повернення з-за кордону.

Якщо Витрудовий мігрант (громадянин України, який працює або працював за кордоном і повернувся не раніше січня 2020 року), і бажаєте інвестувати зароблений капітал, а також досвід, отриманий за кордоном, у власну справу, — зверніть увагу на цей проєкт.

Етапи проєкту:Фото без опису

Етап I. Подання заявки

Подати заявку на участь в проєкті можна до 30 вересня 2021 року за посиланням https://bit.ly/Гранти_на_власну_справу

На жаль, ми не маємо технічної можливості індивідуально підтвердити кожному заявникові, що  анкета була отримана. Після заповнення анкети та завантаження всіх файлів, будь ласка, натиснітьSubmit”:

 

 

Після завантаження анкети на екрані залишиться анкета з порожніми полями, але це не означає, що інформація не збереглася. Після того, як Ви натиснетеSubmit”, усі дані з анкети відразу потраплять до нашої бази даних.

Заявки будуть розглядатися мірою їхнього надходження, тому радимо не зволікати з поданням Вашої заявки. Останній термін подання анкет на участь у проєкті —  30 вересня 2021 року. Після розгляду заявок МОМ буде контактувати тільки з тими заявниками, які пройшли до II етапу.

ЕТАП ІІ.  РОБОТА НАД ПОВНОЦІННИМ БІЗНЕС-ПЛАНОМ ТА ЙОГО ПРЕЗЕНТАЦІЯ (ЗАХИСТ)

Після розгляду онлайн-заявки МОМ ухвалює рішення щодо доцільності запрошення заявника до другого етапу, в рамках якого передбачається робота над повноцінним бізнес-планом (аналіз конкурентів, маркетингова стратегія, операційний план, розрахунок рентабельності, бюджет проєкту тощо). На даному етапі учасники проєкту отримають доступ до навчальних модулів, а також отримають консультації від професійного бізнес-коуча.

Участь у презентації (захисті) бізнес-планів є останнім етапом відбору фіналістів проєкту, що відбуватиметься онлайнмережі Skype чи іншим чином) або в ході особистої зустрічі.

Учасник зробить коротку презентацію перед комісією МОМ. У ході презентації заявник повинен докладно пояснити та обґрунтувати наведену в бізнес-плані інформацію. Комісія може поставити додаткові запитання та попросити надати додаткові документи. Орієнтовна тривалість співбесіди — 20-30 хвилин.

Рішення про виділення гранту буде ухвалене залежно від результатів презентації бізнес-планів.

Етап ІІІ. Видача гранту

Грант видається в натуральній формі, тобто у вигляді матеріальних цінностей, які Міжнародна організація з міграції закуповує і передає Вам у безповоротне користування, згідно з Вашим бізнес-планом та на умовах співфінансування з Вашого боку.

Додаткові положення:

  • відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі: подання заявки та участь у співбесіді не гарантує, що ви станете учасником Проєкту;

  • усі учасники Проєкту мають бути готові співпрацювати з Проєктом, у тому числі надавати інформацію в ході моніторингу МОМ, зустрічатися з представниками МОМ за потреби;

  • у разі викриття фактів надання недостовірної чи неправдивої інформації заявником, МОМ залишає за собою право відмовити в наданні гранту або скасувати позитивне рішення, якщо воно було ухвалене на підставі такої інформації.

У разі додаткових запитань, заявники можуть звертатися за адресоюachabuk@iom.int

   Начальник управління економіки, ресурсів та розвитку міста                                                             Крістіна АХТИРСЬКА                      

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь