Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Активні парки – локації здорової України

Дата: 11.10.2021 10:23
Кількість переглядів: 2024

Активні парки – локації здорової України

8 жовтня, в рамках реалізації загальнодержавної соціальної програми Президента України “Активні парки – локації здорової України” (а також з метою популяризації здорового способу життя у місцях масового відпочинку), в міському парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка відбулось урочисте відкриття спортивного майданчику для енергійних жителів громади.

Особливістю саме такого активного парку стало не лише різноманіття спортивних знарядь та елементів, а й те, що біля багатьох (для того, аби зробити спорт доступнішим для кожного і в будь-який час) встановлені новітні інформаційні стенди і таблички з QR-кодом для сканування відео-інструкцій відомих спортсменів з комплексами вправ й онлайн-завдань різного рівня складності.

Випробувати свої сили на сучасних спортивних знаряддях на відкриття завітали не лише міський голова Андрій Маліцький, разом зі своїми помічниками – першим заступником міського голови Василем Кореняком, керуючою справами Тетяною Головачовою, а й гості із сусідніх Онуфрієвської, Великоандрусівської, Попильняцької, Петрівської, Приютівської громад і представники Олександрійської районної державної адміністрації на чолі з головою РДА О. Коріненко.

Скориставшись нагодою, подякувати міській владі за вагомий спортивний внесок та сприяння примноженню здобутків й спортсменів Світоводщини, які є призерами та фіналістами першості Європи та Світу, майстрів спорту з дзюдо та боксу від спортивної громадськості на захід поквапились тренери Сергій Царственний та Андрій Скворцов. Вони зазначили, що тепер оздоровча рухова активність буде досяжнішою й популярнішою не лише серед професійних спортсменів, а й серед дітей. Це буде своєрідною радістю для них. 

До речі, під час відкриття спортивного майданчику, активна молодь теж не залишились осторонь та перевірила можливості приладь нової локації. 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь