Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заходи соціального захисту населення від безробіття Світловодської міськрайоннної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості  протягом січня-вересня  2021 року

Дата: 13.10.2021 14:42
Кількість переглядів: 327

Заходи соціального захисту населення від безробіття Світловодської міськрайоннної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

 протягом січня-вересня  2021 рокуФото без опису

 

Ситуація на ринку праці міста та району характеризується постійним попитом на фахівців (10%), на кваліфікованих робітників з інструментом (20%), на професіоналів (8%), на працівників сфери торгівлі та послуг (20%), а також на робітників з обслуговування технологічного устаткування (17%).

Станом на 01 жовтня   2021 року на обліку в службі зайнятості перебувало    1,0   тис. осіб безробітних громадян, з яких 64% складали жінки, 25% – молодь віком до 35 років, 44 % - особи, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні.

Протягом січня-вересня  2021 року статус безробітного мали 2,8 тис. осіб., з них отримали статус безробітного безпосередньо в 2021 році 1,6 тис. осіб.

За сприяння служби зайнятості протягом січня-вересня  2021 року працевлаштовані 739 безробітних громадян, рівень працевлаштування безробітних складає 26,4% (по області  31,9%). Також були працевлаштовані 142  громадянина, які перебували на обліку в службі зайнятості.

Брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру – 570 осіб, зокрема у громадських роботах – 190 осіб,  рівень залучення безробітних громадян до громадських та інших роботах тимчасового характеру складає 20,4%   ( по області – 10,1%).

Проходили професійне навчання за направленням служби зайнятості – 227 осіб, рівень охоплення професійним навчанням становив 8,1% (по області – 6,3%).

Станом на 01 жовтня 2021 року кількість вакансій у базі даних Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості становила 125.

У середньому на одну вакансію претендувало 7 осіб, у тому числі серед професіоналів – 6 осіб, серед фахівців – 8 осіб, серед кваліфікованих робітників з інструментом – 6 осіб, серед робітників з обслуговування технологічного устаткування – 6  осіб, серед працівників торгівлі і сфери послуг –7 осіб, серед громадян без спеціальної підготовки – 15 осіб, а також серед технічних службовців – 17 осіб.

Станом на 01 жовтня  2021 року 777 осіб отримували допомогу по безробіттю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь