Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Другий тур Чемпіонату України з баскетболу сезону 2021-2022 Дивізіон “А”

Дата: 02.11.2021 14:11
Кількість переглядів: 798

 

З 26 по 29 жовтня, в міському спортивному комплексі ім. А. Тузовського, відбувся другий тур Чемпіонату України з баскетболу серед команд юнаків 2007 року народження. Дивізіон “А”.

За час змагань пройшло 11 ігор, приймали участь 6 команд системи української баскетбольної суперліги – представники міст Запоріжжя, Черкаси, Дніпро та Київ і в тому числі господарі змагань - м. Світловодськ.

Усі команди виявились доволі серйозними суперниками. Безпосередньо київська команда “Акули” здобула титул Чемпіона столиці та паралельно виступає в Європейській баскетбольній лізі, а СДЮСШОР-ПРОГРЕС-АДМІРАЛС (м. Київ) – теж почесні столичні срібні призери.

У 4 з 11 ігор брала участь команда м. Світловодськ – КДЮСШ-КОМЕТИ, задавши спортивний тон та показавши доволі гідний результат. У результаті перемога була здобута у двох іграх: одна під час серйозного спортивного зіткнення з кваліфікованими срібними призерами – командою “АДМІРАЛС”, інша – з досвідченими гравцями ДЮСШ-12 (м. Запоріжжя).

Відтак зазначимо, що участь у вищому дивізіоні спортсменів саме нашого міста є  вагомим показником майстерності, заповзятості та професіоналізму. Під час ігор, у першому та другому турі Чемпіонату України з баскетболу, місцева команда КДЮСШ-КОМЕТИ продемонструвала високі результати і здобула чимало перемог, належним чином представивши Світловодщину серед інших 14 найсильніших команд України (діставши 4 упевнені перемоги та зайнявши поважне 5 місце).

Попереду на юних баскетболістів, у грудні місяці, очікує ще два тури Чемпіонату у м. Кропивницький та м. Дніпро. Перед тим планується ще місцевий турнір з Черкаською командою і поїздка до м. Полтава. За результатами чотирьох турів Чемпіонату Україну з баскетболу буде сформовано півфінальну вісімку команд.

 У цьому сезоні змагання проходили на рівні професійного спорту за спеціальними вимогами Федерації баскетболу України: за наявності кваліфікованого журі, сучасного табло, відповідного освітлення, професійних щитів та онлайн-трансляції за рахунок місцевого бюджету та меценатів. 

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь