Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА. ПОНЕДІЛОК 08.11.2021

Дата: 08.11.2021 14:48
Кількість переглядів: 706

Фото без описуУ понеділок, 08 листопада, під головуванням очільника МТГ А. Маліцького та за участю профільних заступників і деяких начальників управлінь, відбулась щотижнева оперативна нарада з головних питань уже минулої семиденки.

Підсумовуючи події тижня міський голова, перш за все, звернув увагу на ситуацію з опаленням у місті. Наприкінці минулого тижня, згідно рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради, було затверджено тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання місцевому теплогенеруючому підприємству СП ТОВ “Світловодськпобут”. Однак, на даний момент, прослідковується проблематична ситуація з процесом постачання теплової енергії до споживачів міста, через численні пориви на тепломагістралях та інші супутні причини, та відповідністю температурного режиму, перш за все у освітніх та медичних закладах. Тому учора, у звязку з гострою необхідністю, міським головою А. Маліцьким було скликано термінове позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на якому, одноголосно, було прийнято рішення рекомендувати управлінню освіти, тимчасово (до нормалізації температурного режиму), перевести учнів шкіл міста на дистанційну форму навчання. Разом з тим головою громади А. Маліцьким було видано й розпорядження щодо створення комісії, яка зобов’язується щоденно моніторити ситуацію з опаленням та оперативно вживати заходів.

Продовжуючи оперативну нараду щодо останніх даних про епідемічну ситуацію, а також вакцинальну кампанію було заслухано начальника управління охорони здоров’я Є. Яковенка, який повідомив, що за минулий тиждень зафіксовано 42 нових підтверджених випадки гострої респіраторної хвороби COVID-19. Також триває процес імунізації населення, минулого тижня 1379 особи уже отримали відповідні щеплення. Загальна кількість щеплених по територіальній громаді - 15 139 осіб. Усі вакцини є у наявності та вільному доступі, крім MODERNA. До кінця тижня очікується надходження і цієї вакцини. Щотижня зростає тенденція вакцинації і серед працівників освітніх закладів: близько 90% працівників шкільних та 76% працівників дошкільних навчальних закладів уже є імунізованими.

 Також керівник управління охорони здоровя доповів міському голові, що спостерігається проблема з нестачею кисню для хворих на COVID-19. Поки що це питання вирішується завдяки концентраторам, однак їх ефективність суттєво зменшується за наявності тяжкого перебігу захворювання. “Наявність місцевого інфекційного відділення та кисневої станції – пріоритетні завдання, які ми повинні не лише якомога скоріше вирішити, а й найближчим часом втілити у життя” – зазначив міський голова А. Маліцький.

Про ці та інші важливі питання, які підіймались та обговорювались на ранковій оперативній нараді, пропонуємо Вам ознайомитись на YouTube-каналі Світловодської міської ради.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

       

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь