Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання Світловодського міського голови Андрія Маліцького з Днем української писемності і мови та Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2021 08:03
Кількість переглядів: 826

Фото без описуУкраїнські писемність, мова і культура – яскраві індикатори нашого народу, своєрідні прояви самобутності і колоритності, які, попри різного роду перешкоди й заборони, змогли не лише вистояти, а й вирувати та процвітати, вражаючи неповторністю та кришталевою чистотою.

Українська писемність і культура засновані на тисячолітній духовній спадщині українського народу, який не тільки вміє самовіддано і сумлінно працювати, плекати та примножувати, дбайливо передаючи набуте з покоління в покоління, а й творити унікальне, жити у світі прекрасного, створеного аматорами своєї справи, та щиро ділитися з ближніми своїми здобутками.

Міський голова А. Маліцький, виконавчий комітет і депутатський корпус Світловодської міської ради сердечно вітають усіх, хто причетний до цих знаменних свят. Зичать міцного здоровя, довголіття, злагоди і любові в родинах, творчого запалу. Щоб й надалі знавці мови і аматори сцени гідно представляли нашу громаду, перемагаючи у різноманітних конкурсах. Щоб ми пишалися ними, їхніми успіхами, ентузіазмом та наполегливістю. Завжди рішуче йдіть до нових висот та впевнено тримайте провідні позиції у рейтингах найкращих задля зміцнення і розвитку української ідентичності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь