Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання Світловодського міського голови Андрія Маліцького з Днем працівників сільського господарства

Дата: 21.11.2021 07:51
Кількість переглядів: 639

Фото без опису21 листопада своє свято відзначають представники агропромислової галузі країни. Працівники сільськогосподарської галузі завжди були важливою ланкою у розвитку та становленні економіки, а тим паче зараз, коли наша громада обєдналась та працює на спільні інтереси та загальне благо. Світловодщина – не лише мальовничий, а й багатий родючими землями, різноманіттям тваринних генетичних ресурсів край, місцевість, яка славиться широким спектром групи споживчих товарів, які виробляються з власної сировини та на місцевих підприємствах, а в цьому саме чимала заслуга аграріїв, фермерів, хліборобів, агрономів, майстрів овочівництва та садівництва і усіх тих, хто щодень піклується про вирощування сільськогосподарських культур, розведення тварин, отримування життєвонеобхідної сировини для подальшого її використання, від сходу сонця і до зорі.

Розвинений і осучаснений сільськогосподарський сектор, продуктивний агробізнес – це запорука сталого розвитку не лише нашого краю, а й усієї країни загалом. Потужний інструмент представлення держави на конкурентоспроможних світових ринках, маркер благополуччя та достатку.

Шановні сільські трудівники нашої громади, прийміть щирі вітання та вдячність за вашу таку важку, виснажливу і наполегливу працю, за працелюбність, натруджені руки, за дбайливість і любов до своєї професії, старанність і професіоналізм. Ваша праця гідна поваги і пошани та найбільшої похвали.

Нехай повниться здоровям, радістю, щастям і достатком ваш дім, з легкістю вдаються усі задуми і плани. Невичерпної вам енергії, бадьорості духу, процвітання, погожої погоди як на безмежних сільськогосподарських ланах, так і в родинах.  

 Нехай рясніють щедрими врожаями ниви під мирним небом України!      

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь