Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання Світловодського міського голови Андрія Маліцького з Днем працівників сільського господарства

Дата: 21.11.2021 07:51
Кількість переглядів: 599

Фото без опису21 листопада своє свято відзначають представники агропромислової галузі країни. Працівники сільськогосподарської галузі завжди були важливою ланкою у розвитку та становленні економіки, а тим паче зараз, коли наша громада обєдналась та працює на спільні інтереси та загальне благо. Світловодщина – не лише мальовничий, а й багатий родючими землями, різноманіттям тваринних генетичних ресурсів край, місцевість, яка славиться широким спектром групи споживчих товарів, які виробляються з власної сировини та на місцевих підприємствах, а в цьому саме чимала заслуга аграріїв, фермерів, хліборобів, агрономів, майстрів овочівництва та садівництва і усіх тих, хто щодень піклується про вирощування сільськогосподарських культур, розведення тварин, отримування життєвонеобхідної сировини для подальшого її використання, від сходу сонця і до зорі.

Розвинений і осучаснений сільськогосподарський сектор, продуктивний агробізнес – це запорука сталого розвитку не лише нашого краю, а й усієї країни загалом. Потужний інструмент представлення держави на конкурентоспроможних світових ринках, маркер благополуччя та достатку.

Шановні сільські трудівники нашої громади, прийміть щирі вітання та вдячність за вашу таку важку, виснажливу і наполегливу працю, за працелюбність, натруджені руки, за дбайливість і любов до своєї професії, старанність і професіоналізм. Ваша праця гідна поваги і пошани та найбільшої похвали.

Нехай повниться здоровям, радістю, щастям і достатком ваш дім, з легкістю вдаються усі задуми і плани. Невичерпної вам енергії, бадьорості духу, процвітання, погожої погоди як на безмежних сільськогосподарських ланах, так і в родинах.  

 Нехай рясніють щедрими врожаями ниви під мирним небом України!      

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь