Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Світоводську вікрилось відділення екстреної медичної допомоги

Дата: 26.11.2021 12:50
Кількість переглядів: 1248

Фото без опису26 листопада, завдяки ініціативі та численним зусиллям міської влади на чолі з Світловодським міським головою А. Маліцьким, розпочало свою роботу сучасне відділення екстреної медичної допомоги.

Фото без опису

Фото без опису

У рамках Програми Президента України “Велике будівництво”, починаючи ще з минулого року, дбайливо підходячи до потреб громади, розпочався доволі тривалий та відповідальний, згідно усіх норм та вимог, процес реконструкції приймального відділення та будівництва новітнього відділення екстреної медичної допомоги, яке, на вимогу часу (у майбутньому), “передбачатиме роботу лабораторії, кабінету ультразвукової діагностики, ендоскопії, комп’ютерно-томографічного обстеження, палати інтенсивної терапії, обладнаної на кшталт міні-реанімаційного відділення з інфузійними насосами для допомоги пацієнтам в майже критичному стані на догоспітальному етапі для стабілізації стану тощо. Втілення даних, поставлених владою, благих і надважливих цілей, ще попереду та попри лиш часткове укомплектування модернізованого приймального відділення, згідно рішення голови громади А. Маліцького, уже сьогодні воно готове приймати відвідувачів”, - розповів завідувач відділенням, лікар-хірург О. Філахтов.

Фото без опису

Щоденно та цілодобово в приймальному відділенні чергуватиме лікар, який допоможе як тим жителям нашої громади, які звертатимуться шляхом самозвернення або доставлятимуться автомобілем швидкої допомоги, так і тій частині пацієнтів, які за електронним поліклінічним направленням, йтимуть на госпіталізацію в хірургічне, травматологічне, урологічне, гінекологічне чи будь-яке інше відділення.

Фото без опису

Фото без опису

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь