Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА. ПОНЕДІЛОК 29.11.2021 р.

Дата: 29.11.2021 14:28
Кількість переглядів: 922

Фото без опису

29 листопада, розпочинаючи новий робочий тиждень, відбулось засідання щопонеділкової наради з головних питань уже минулої семиденки під головуванням очільника Світловодської МТГ А. Маліцького.

Підсумовуючи стан проходження опалювального періоду за минулий тиждень, а також аналізуючи дані стосовно усунення поривів на тепломережах міста протягом вихідних днів, міський голова повідомив громаді оперативну інформацію станом на ранок, а також закликав слідкувати за даними, що подаються та оновлюються на офіційному сайті міської ради після відповідних засідань міського оперативного штабу з питань опалення.    

Продовжуючи ранкову нараду очільник громади А. Маліцький сконцентрував увагу на ситуації із захворюваністю населення на COVID-19 та заслухав начальника управління охорони здоров’я Є. Яковенка, який доповів, що минулого тижня було відібрано 409 зразків з яких 79 виявились позитивними. Вакцинувалось 1085 осіб. Терапевтичне, інфекційне та реанімаційне відділення є заповненими на 98-100%. Проводиться робота з постачальниками медичного кисню, зарезервовано та знаходиться на складі, на даний час, 150 балонів з киснем. Цього тижня повинні прибути додаткові концентратори кисню. Запланована зустріч з проектувальниками кисневої станції у Світловодську для прийняття подальших рішень.

Заслуховуючи стан медичної галузі міський голова додатково звернув увагу присутніх на необхідності та важливості налагодження процесу комунікації між пацієнтами та сімейними лікарями. Доручив розглянути можливості, аби кожен з пацієнтів був почутим своїм лікарем для вчасного та якісного надання допомоги.

 Окремо зупинився на необхідності проведення розяснювальної роботи з перевізниками, аби проводилась санітарна обробка транспортних засобів та контролювалась наявність масок у пасажирів.

Начальник управління житлово-комунального господарства В. Самоляк доповів, що продовжуються роботи по реконструкції електромереж, проведені тендери по реалізації Громадського бюджету та скейт-парку тощо. Натомість міським головою було доручено надати графік громадських робіт, а також відпрацювати роботу по обслуговуванню доріг на випадок погіршення погодних умов: посипання проїжджих частин і тротуарів та цілодобове чергування у разі виникнення ожеледеці, аби громада не відчувала незручностей і наслідків негоди.

Детальніше переглянути засідання пропонуємо на YouTube-каналі Світловодської міської ради.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськості



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь