Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання Світловодського міського голови Андрія Маліцького з Днем визволення Новогеоргіївщини від німецько-фашистських загарбників

Дата: 03.12.2021 08:16
Кількість переглядів: 1084

Фото без описуСвітловодський міський голова А. Маліцький, виконавчий комітет та депутатський корпус Світловодської міської ради сердечно вітають з пам’ятною датою визволення Новогеоргіївщини від німецько-фашистських загарбників у роки Другої світової війни.

Цей величний день звільнення Придніпров’я від лютого ворога уособлює безмежні силу, хоробрість й вічну скорботу за більше ніж семи тисячами солдат і офіцерів, які героїчно полягли у боях на рідній землі та під час форсування річки Дніпро, визволяючи кожен населений пункт і кожного його жителя від ворога, який запроваджував свій режим та порядок і знущався над мирним населенням.

Для нас, нащадків, життєвим обовязком є пам’ятати усю велич подвигу наших земляків у довічній шані та повазі. Земний уклін всім, хто вистояв у роки окупації та витерпів пекло концентраційних таборів, хто підняв з руїн знищене народне господарство, місто Новогеоргіївськ та прилеглі села з попелищ та відбудував рідний край.

Шановні ветерани і жителі краю, яким випала важка доля бачити страхіття минулої війни, на своїх “плечах” винести тягар відбудовчого періоду, прийміть щирі слова вдячності та дозвольте побажати вам міцного здоров’я, довголіття, злагоди і достатку, гідної пошани, а також миру у ваших домівках та в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь