Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підготовчий етап для встановлення елементів скейт-парку у місті Світловодську

Дата: 03.12.2021 10:51
Кількість переглядів: 933

З метою розвитку міста, а також пропагування здорового способу життя жителем Світловодська, громадським активістом В. Клічуком було сформовано звернення до міської влади задля реалізації можливості встановлення скейт-парку у місті Світловодську. Вивчивши дане питання міським головою А. Маліцьким та депутатським корпусом було підтримано ініціативу та виділено кошти на придбання і встановлення елементів скейт-парку для чотирьох видів спорту у міському парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка.

На шляху втілення даної ідеї було оголошено та проведено відкриті торги. А на етапі заключення прямого договору з’ясувались додаткові моменти: підвищилась ціна та надійшла комерційна пропозиція від підприємства про зменшення розмірів елементів для скейт-парку ще й в збільшеній кількості (з чотирьох до семи).

Проте дане питання опрацьовувалось і далі. Усіляко допомагаючи ініціатор проекту В. Клічук проводив перемовини з меценатами по закупівлі бордюр, щебеню і розчищенню місця під майбутній скейт-парк, а також збирав кошти на асфальтування (вдалось накопичити більше 40 т. грн.). Проте даних коштів виявилось замало і нещодавно, на 22 сесії міської ради 8 скликання (у листопаді місяці), депутатами було виділено додаткову суму на улаштування майданчику під елементи скейт-парку.

Власне, станом на сьогодні, справа впевнено просувається до свого завершення: уже встановлено бордюр, виконана підсипка, проходить тендерна процедура закупівлі послуг тощо. Наступним етапом є встановлення елементів скейт-парку відповідною Київською фірмою (ФОП В.М. Марченко). Завершити будівництво об’єкту планується до кінця поточного року.

Загалом з бюджету громади міським головою А. Маліцьким та депутатським корпусом було виділено 420 т. 901 грн. на закупівлю елементів скейт-парку та 361 т. 280 грн. – на улаштування майданчику під елементи скейт-парку.   

 

Фото без опису

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь