Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА. ПОНЕДІЛОК 06.12.2021 р.

Дата: 06.12.2021 16:00
Кількість переглядів: 587

Фото без опису06 грудня, відкриваючи засідання щотижневої оперативної наради, міський голова А. Маліцький розпочав з хвилюючого питання – опалення у м. Світловодськ та поінформував громаду про щоденну роботу міського оперативного штабу з питань опалення та дії влади з метою екстреного реагування на ситуацію.  

Попри зношеність тепломереж значно ускладнює проходження опалювального сезону й недостатній рівень комунікації теплогенеруючого підприємства з владою та громадою. Було створено спеціальний чат в Messenger, де головами ОСББ та керуючих компаній надсилається інформація про відсутність теплоносія на об’єктах міста задля невідкладного реагування та вжиття заходів. Чимало питань і зауважень щодо відсутності теплопостачання, за таких умов, адресується й учасникам цього чату – представникам підприємства СП ТОВ Світловодськпобут. Проте дані питання, здебільшого, не розглядаються керівництвом цього приватного підприємства та лишаються без відповіді. Не в повному обсязі надаються дані теплопостачальником й самій владі, тому, шукаючи конструктиву, щоранку уповноважені очільником громади посадовці особисто відслідковують ситуацію, перебуваючи на підприємстві. Щоб розв’язати питання й досягти ефекту, подальшими кроками міської влади буде письмове звернення до обласної державної адміністрації як ліцензіата, який повинен контролювати процес, а також до Мінрегіону, - зазначив очільник громади А. Маліцький.

Стосовно поточного санітарно-епідемічного стану, продовжуючи нараду, доповів начальник управління охорони здоров’я Є. Яковенко, який, зокрема, зауважив, що “за минулий тиждень було виявлено 68 нових підтверджених випадків захворювання населення на COVID-19 ( приблизно на 20 осіб менше у порівняні з попереднім тижнем). За минулу семиденку виявили бажання щепитись 1119 осіб, загальна кількість імунізованих з початку вакцинальної кампанії складає 20129 осіб.

Минулого тижня було отримано 28 балонів з медичним киснем, усього придбано 150 балонів. На сьогоднішній день триває процедура закупівлі 8 кисневих концентраторів до уже наявних у лікарні 23. Приймальне відділення працює в звичайному режимі, напрацьовуються штатні одиниці. З метою покращення надання медичних послуг цього тижня, вперше, планується проведення операції новою лапароскопічною стійкою, - поінформував Є. Яковенко.

Доповідаючи про стан житлово-комунального господарства начальник відповідного управління В. Самоляк зауважив, що по Громадському бюджету  наразі заключається договір та буде проводитись тендер на закупівлю спортивного обладнання. Тривають роботи по реконструкції вуличного освітлення. Вводиться цілодобове чергування на випадок погіршення погодних умов, необхідний резерв посипкового матеріалу передбачений.

На завершення щотижневої оперативної наради міський голова А. Маліцький наголосив, що нині “першочерговим питанням є налагодження роботи та безпечне проходження опалювального сезону, проте уже зараз опрацьовуються варіанти ліпшого проходження й майбутнього опалювального сезону, в тому числі і у бюджетних закладах міста. На даний час управлінням соціального захисту населення вивчається й обраховується можливість допомоги малозабезпеченим верствам населення для можливості переходу, у подальшому, на індивідуальне опалення, щоб люди могли розраховувати на підтримку влади, - акцентував увагу очільник громади А. Маліцький.

Детальніше переглянути засідання щотижневої оперативної наради Ви можете на YouTube-каналі Світловодської міської ради.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

     

  

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь