Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА. ПОНЕДІЛОК 13.12.2021 р.

Дата: 13.12.2021 12:35
Кількість переглядів: 1139

Фото без опису13 грудня, розпочинаючи ранкову нараду понеділка, міський голова А. Маліцький поінформував громаду, що кожного дня моніториться фактичний стан опалення у місті. Це питання знаходиться на постійному контролі та опрацьовується на засіданнях міського оперативного штабу. Ситуація, на даний час, більш-менш стабільна, освітній процес триває. Міським головою було дане усне доручення здійснювати навчання дітей у більш прогрітих приміщеннях і тому, за потреби, переводити учнів в класи з комфортнішою температурою повітря.

Відслідковуючи ситуацію із захворюванням населення на COVID-19, голова громади А. Маліцький заслухав начальника управління охорони здоров’я Є. Яковенка, який доповів, що “протягом минулого тижня лабораторно було підтверджено 43 випадки даної гострої респіраторної хвороби. Минулого тижня виявили бажання щепитись 799 осіб. Питання необхідності імунізації від COVID-19 досі залишається актуальним, тому у місті продовжують діяти центри вакцинації.

Щодо питання наявності медичного кисню, то, на даний час, заклад охорони здоров'я, завдяки виділеним на сесії коштам, забезпечений ним у повному обсязі. Придбаний кисень знаходиться як у лікарні, так і на складі у постачальника. Кисневі концентратори теж були отримані ще минулого тижня, встановлені у відділеннях та вже функціонують, - доповів Є. Яковенко.

Також під час наради підіймалось й питання виконання ремонтних робіт у Власівській загальноосвітній школі №8. Об’єм запланованих на цей рік робіт виконано (наразі продовжуються зовнішні роботи), температурний режим відповідає нормам, діти навчаються згідно звичного розкладу. Додаткової уваги потребує подальший етап ремонту харчоблоку - розроблення проектної документації для дотримання запланованих раніше термінів.  

Поміж численних питань наради очільником громади А. Маліцьким було акцентовано увагу і на важливому атрибуті майбутніх новорічних свят – новорічній ялинці, монтаж якої на площі міста розпочався ще минулого тижня і, згідно плану, триватиме до 15 грудня. Зважаючи на термін експлуатації ялинки Світловодчанами (близько 10 років) її зовнішній вигляд поступово почав відрізнятись від початкового, тому, у подальшому, вирішуватиметься питання її відновлення. До циклу новорічно-різдвяних свят на центральній площі міста планується розмістити тематичні новорічні будиночки для вуличної торгівлі, змонтувати гірлянди, встановити біотуалети та баки для сміття.

На закінчення наради заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства М. Ільченко поінформував про планове кількагодинне відключення 2-гої котельні міста завтра – 14 грудня. Причина тимчасової зупинки роботи котельні – відключення від електроенергії берегового насосу, відповідно до плану графіків ремонтних робіт ПрАТ Кіровоградобленерго.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь