Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Четвертий тур Чемпіонату України з баскетболу. Дивізіон “A”

Дата: 14.12.2021 15:04
Кількість переглядів: 553

Фото без описуДнями, на базі Світловодського міського спортивного комплексу імені А. Тузовського, проходили ігри четвертого туру Чемпіонату України з баскетболу серед юнаків 2007 року народження. Дивізіон “А”.

До міста Світловодськ завітали гравці команд: КДЮСШ №4 (м. Кропивницький), СДЮСШОР-5-ДФСК (м. Дніпро), КДЮСШ – Черкаські мавпи (м. Черкаси), Політехнік СДЮСШОР Україна (м. Харків), БК JUNIOR (м. Харків), радо вітала суперників команда господарів свята спорту – КДЮСШ - “Комети” (м. Світловодськ).

Місцева команда КДЮСШ - Комети прийняла гідну участь та спробувала свої сили у трьох іграх. Ключове значення мала запекла гра з Харківською командою Політехнік СДЮСШОР Україна, яка набула вирішального, для подальшого проходження світловодчан у пятий тур, значення.

За підсумками чотириденних ігор команда КДЮСШ - Комети здобула 5 перемог і 4 поразки та посіла 6 і 7 почесні місця, ставши повноправним учасником останнього – пятого туру Чемпіонату України з баскетболу, який проходитиме в м. Дніпро з 23-го по 26-те грудня 2021 року. За результатами пятого, вирішального, туру 8 з 14 найсильніших команд країни потраплять у півфінал.

За словами тренера баскетбольної команди КДЮСШ - Комети В. Лисака: дані ігри - найвищий рівень змагань в державі, де участь беруть представники збірної України. Наші хлопці показали високий результат, тому будемо сподіватись, що дехто з них теж себе зарекомендує та потрапить до збірної. Ми єдині учасники дивізіону А зі статусом районного центру, усі решта команд – обласні чи столичні, які знаходяться в структурах команд Вищої Супер (чи Першої) ліги. Минулого року ми стали Чемпіонами України в дивізіоні “В”, а це теж показово і не мало важливо, тому маємо великі шанси на перемогу. Висловлюю щиру вдячність усім, хто допомагає нам – постійним спонсорам, батькам дітей і окреме, велике, спасибі нашим гравцям, які докладають максимум зусиль, ростуть над собою і показують гідний результат”.

Відділ з внутрішньої політики і зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь