Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заходи соціального захисту населення від безробіття

Дата: 14.12.2021 16:23
Кількість переглядів: 267

Заходи соціального захисту населення від безробіття Світловодської міськрайоннної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

 протягом січня-листопада 2021 року

 

       Ситуація на ринку праці міста та району характеризується постійним попитом на фахівців (9%), на кваліфікованих робітників з інструментом (21%), на професіоналів (8%), на працівників сфери торгівлі та послуг (20%), а також на робітників з обслуговування технологічного устаткування (17%).

Станом на 01 грудня  2021 року на обліку в службі зайнятості перебувало    0,8   тис. осіб безробітних громадян, з яких 68% складали жінки, 22% – молодь віком до 35 років, 43% - особи, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні.

       Протягом січня-листопада 2021 року статус безробітного мали 3,0 тис. осіб., з них отримали статус безробітного безпосередньо в 2021 році 1,9 тис. осіб.

За сприяння служби зайнятості протягом січня-листопада 2021 року працевлаштовані 883 безробітні громадянина, рівень працевлаштування безробітних складає 29,0% (по області  33,4%). Також були працевлаштовані 163 громадянина, які перебували на обліку в службі зайнятості.

Брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру – 647 осіб, зокрема у громадських роботах – 259 осіб,  рівень залучення безробітних громадян до громадських та інших роботах тимчасового характеру складає 21,2%   (по області – 9,9%).

       Проходили професійне навчання за направленням служби зайнятості – 269 осіб, рівень охоплення професійним навчанням становив 8,8% (по області – 6,4%).

    Станом на 01 грудня 2021 року кількість вакансій у базі даних Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості становила 102.

     У середньому на одну вакансію претендувало 8 осіб, у тому числі серед професіоналів – 4 особи, серед фахівців – 10 осіб, серед кваліфікованих робітників з інструментом – 5 осіб, серед робітників з обслуговування технологічного устаткування – 5  осіб, серед працівників торгівлі і сфери послуг –11 осіб, серед громадян без спеціальної підготовки – 25 осіб, а також серед технічних службовців – 9 осіб.

       Станом на 01 грудня 2021 року 657 осіб отримували допомогу по безробіттю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь