Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підготовка до новорічно-різдвяних свят у розпалі

Дата: 15.12.2021 16:12
Кількість переглядів: 1877

Фото без описуНаближається довгоочікуваний цикл новорічно-різдвяних свят. У радісному передчутті дива кожен починає уже поволі готуватись: купувати подарунки і яскраві ялинкові прикраси та придивлятись до різноманіття лісових красунь – ялинок як головного атрибута зимових свят.

Аби свято було довершеним та незабутнім міська влада, починаючи з минулого тижня, ініціювала низку підготовчих процесів для того, аби уже найближчими днями жителі міста, а особливо малеча, відчули наближення новорічної казки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Декілька днів тривав монтаж головної ялинки на центральній площі міста, а ось уже сьогодні – 15 грудня, для максимально-новорічного настрою, КП Комбінат комунальних послуг було встановлено новорічні будиночки для вуличної торгівлі. Попереду ще фотозони і святкова алюмінація.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 Для того, аби з’ясувати, яка сума, цьогоріч, була запланована на дані цілі ми поспілкувались з директором КП “Комбінат комунальних послуг” К. Ярошем, який зокрема зазначив, що “згідно договору міською владою було виділено 38 000 грн. на підготовку до новорічних свят - встановлення новорічної ялинки та будиночків для вуличної торгівлі тощо. З метою поліпшення вигляду ошатної зеленої красуні, разом зі звичними світловодчанам прикрасами, тішитимуть зір і нові оздоблення у вигляді сніжинок, надані за рахунок меценацької допомоги. Урочисте відкриття ялинки заплановане уже цього тижня – у неділю, в день святого Миколая”.

Фото без опису

У зв’язку з тим, що 19-те грудня – День святого Миколая в цьому році припадає на вихідний день, міською владою, управлінням культури і туризму та Палацом культури докладено чимало зусиль, щоб діти відчули усю атмосферу, повноту і різноманіття свята. За даними керівника управління культури і туризму Т. Мельник 19 грудня, розпочинаючи з 10-тої години ранку і до 14-тої години дня, у Світловодському міському Палаці культури будуть відкриті двері резиденції святого Миколая “Сім добрих справ святого Миколая. Щоб зустрітись з самим Миколаєм дітям необхідно буде знайти шлях до “Фабрики мрій”, “Крижаного дзеркала”, завітати на майстер-класи в “Творчу майстерню”, створити настрій на “Казковому подвір’ї” та в “Музеї зимових свят”, дізнатися таємницю Чарівного дзвоника. Янголята ж допоможуть надіслати листа до Небесної пошти, взяти участь у веселому квесті, помалювати зубною пастою на великому дзеркалі, відвідати майстер-класи по виготовленню новорічних подарунків та іграшок.

Для діток до 3-х років казкові герої створять особливий куточок, де малюки зможуть прикрасити ялинку, зробити сніговика, скласти зимові пазли та покидати сніжки у велику святкову торбинку. Нагородою для всіх стане перегляд мультфільму Санта.

А ось уже о 15:30 планується церемонія відкриття головної ялинки на центральній площі міста. Разом з казковими героями учасники свята матимуть змогу пограти, потанцювати в хороводі та отримати привітання від святого Миколая.

Після урочистого відкриття ялинки, 20 грудня о 15-тій годині, планується благодійна інтерактивна театралізована вистава “Зимова казка у міському Палаці культури для дітей соціальних категорій тощо.

Відвідування заходів можливе за умови наявності документів, що підтверджують негативний результат тестування на COVID-19, або  документу (жовтий, зелений сертифікат), що підтверджує вакцинацію особи від COVID-19 однією або двома дозами. Обмеження не застосовуються до осіб, які не досягли 18 років.

 Дотримання маскового режиму теж залишається актуальним”.

Фото без опису

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь