Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання Світловодського міського голови Андрія Маліцького з Днем святого Миколая Чудотворця

Дата: 19.12.2021 06:00
Кількість переглядів: 552

Фото без опису

Щиросердечно вітаю дорослих і малечу нашої міської територіальної громади зі світлим і радісним святом – Днем святого Миколая Чудотворця.

 У дитинстві  всі люди сподіваються на дива та казку, саме цей день і це свято окрилює малечу вірити в прекрасне, творити добро, з нетерпінням очікуючи на винагороду за свою гарну поведінку та успіхи у навчанні.

Саме в ніч на 19 грудня казковий святий Миколай Чудотворець рушає по світу в дивовижну подорож. Мандрує покровитель хлопчиків і дівчаток просторами планети і несе гостинці до чемних і слухняних дітей, щоб всі були здорові, щасливі, життєрадісні, обіймаючи маленькими рученятами такі довгоочікувані подарунки.

Тож нехай у цей день святий Миколай Чудотворець не мине своєю увагою жодної оселі, жодної дитини і жодної родини, принесе у своїй чарівній торбинці солодкі гостинці дітям, а дорослим – добробут, благополуччя та здоров’я. Щоб добро та любов до ближнього знайшли своє місце у наших серцях. Щоб нарешті настав довгоочікуваний мир на Донбаській землі, де теж про це мріють і, звертаючись у молитвах, просять маленькі діти та дорослі шахтарського краю. Щоб Господній угодник не тільки засвітив, немов перлинки, ошатні новорічні ялинки, а й став захисником усіх знедолених.

Зичу усім жителям краю з нагоди релігійного свята – Дня святого Миколая міцного здоров’я, здійснення усіх бажань та мрій, достатку у ваших родинах і любові. Бажаю діткам щедрих подарунків від святого Миколая, родинного тепла, злагоди та миру в нашому спільному домі – Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь