Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення Дня святого Миколая Чудотворця

Дата: 20.12.2021 13:50
Кількість переглядів: 896

19 грудня, традиційно, у День святого Миколая Чудотворця відбулось довгоочікуване для малечі свято – відкриття новорічної ялинки. Різнобарвними вогниками засяяла головна ялинка м. Світловодськ та ялинки усієї Світловодської міської територіальної громади.

Так, зокрема у м. Світловодськ, перше свято новорічно-різдвяного циклу виявилось особливим і несхожим на торішнє. Цьогоріч, за активної організації управління культури і туризму, а також творчого колективу міського Палацу культури, маленькі та дорослі жителів нашої громади були вражені нестандартним різноманіттям казкових героїв в яскравих костюмах. Багато уваги було приділено й інтерактиву: діти брали участь в конкурсах, танцювали і охоче повторювали рухи за казковими героями. За свою активність малеча отримала солодкі подарунки.

Фото без опису

Окрасою свята стала ошатна новорічна ялинка, яка засяяла новорічними вогниками о 16-тій годині та прикувала увагу усіх присутніх на святі. З Днем святого Миколая Чудотворця, а також відкриттям ялинки привітав гостей свята міський голова А. Маліцький.

Новинкою та “магнітом” дійства стали великі надувні декоративні іграшки казкових героїв, надані, завдяки спільній і злагодженій роботі з управлінням культури і туризму, жителем міста Світловодська Д. Добровольським. Малеча відразу звернула на них свою увагу і охоче з ними фотографувалась. Також для маленьких гостей свята працювали пересувні атракціони і проводилась вулична торгівля у розміщених на центральній площі міста деревяних будиночках.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 Крім урочистого відкриття ялинки на центральній площі міста відбулось відкриття ялинки і у мікрорайоні Ревівка м. Світловодськ, де теж були задіяні самодіяльні артисти міського Палацу культури, а присутніх потішив вражаючий феєрверк.

Фото без опису

 Проходило чимало заходів цього дня і у самому міському Палаці культури - працювала резиденція святого Миколая Сім добрих справ святого Миколая. Серед запропонованих малечі розваг були організовані: “Фабрика мрій, “Творча майстерня”, “Музей зимових свят” тощо.

Не менш святково проходили заходи до Дня святого Миколая і у смт. Власівка, де маленьким учасникам дійства пропонувалось взяти участь у веселих іграх та долучитись до новорічної казки аматорів сцени Власівського Будинку культури. Також, крім солодких подарунків усім маленьким учасникам свята, було вручено і памятні подарунки учасникам конкурсу Лист до святого Миколая. 3-тє призове місце зайняли учні 4-А класу Власівської ЗШ №8, які отримали фільтр-колбу для води, 2-ге місце посіли братик і сестричка Марк та Марта Мотрич, які креативно підійшли до оформлення листа святому Миколаю, зробивши його в техніці квілінг (переможці отримали новорічні проектори), почесне 1-ше місце зайняла А. Арістова, яка отримала велику гарну іграшку - сніговика. Загалом у конкурсі брали участь 20 діток селища, яких теж відзначили солодощами.    

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

До відкриття ялинки долучилась староста селища Л. Жарікова, яка привітала усіх присутніх з прийдешніми святами.

 

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь