Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення Католицького Різдва Христового у м. Світловодськ

Дата: 25.12.2021 17:55
Кількість переглядів: 689

25 грудня, у міському Палаці культури, відбулись святкові масові заходи з нагоди величного релігійного свята – Католицького Різдва Христового.

Фото без опису

Фото без опису

Розпочались урочисті дійства у холі Палацу культури досі небаченим заходом, який, на думку організаторів, стане щорічною доброю традицією -  фестивалем різдвяних шопок Різдвяна зірка.

 Цього дня актори Народного аматорського театру ляльок “Дивосвіт” подарували усім присутнім чудовий настрій своєю довершеною грою неподалік ошатної ялинки і різдвяного вертепу, прославляючи Євангельські сюжети та народні традиції, возвеличуючи найбільшу радість – народження Ісуса Христа.

Фото без опису

Фото без опису

Учасники фестивалю разом з Народним аматорським вокальним ансамблем Світловодського будинку культури “Дніпряночка” на чолі з керівником – заслуженим працівником культури України Н. Татарніковою радо декламували різдвяні вірші, колядували і співали щиро бажаючи усім здоров’я, достатку, миру, добра і злагоди.

Фото без опису

Фото без опису

Годиною пізніше, в концертній залі Палацу культури, для гостей свята, уже вдруге за ці дні, було організовано виставу, яку готували близько 50 людей, 30 з яких  - танцюристи (учасники колективів “Вогник”, “Водограй) під керівництвом хореографів-постановників О. Макогон і К. Грекової та 15 акторів, які створювали різдвяну казку та неперевершену атмосферу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

“Метою вистави стало бажання донести справжній сенс і глибину Різдва на прикладі різних проблемних історій, які, насправді, мають гіркий життєвий присмак розчарувань, самотності, байдужості. Навіть у святкові дні, поряд з яскравими вогниками і новорічними ялинками реальність, з безліччю своїх турбот, нікуди не зникає…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Проте ці всі проблеми втрачають свій сенс поряд з Доброю новиною – Син Бога прийшов в цей світ, щоб усе змінити. Вилікувати серце, забрати біль та заповнити пустоту всередині, замінити сльози на сміх, розпач на радість.

Фото без опису

Це змінило кожну, з поставлених на сцені історій, та назавжди принесло мир, любов і радість в їх домівки. Це оживило справжній сенс Різдва і Доброї новини, - йдеться у зверненні організаторів вистави Добра новина.

Фото без опису

 

 Наприкінці заходів усім присутнім було подаровано книгу біблійних історій – Біблію для дітей. А безпосередні учасники вистави отримали солодощі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь