Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 позачергова сесія міської ради 8 скликання

Дата: 28.12.2021 14:18
Кількість переглядів: 931

28 грудня, за Розпорядженням Світловодського міського голови А. Маліцького, в сесійній залі адмінбудинку відбулось засідання 25 позачергової сесії міської ради 8 скликання.

 Метою термінового скликання депутатів міської ради та організації позапланового засідання стало питання “Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №92 “Про бюджет Світловодської міської територіальної громади на 2021 рік”.

Відтак, на підставі Розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2021 року №1693-р, виникла необхідність розподілу, у 2021 році, субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Таким чином, депутатами міської ради було прийнято державну субвенцію на реконструкцію інфекційного відділення КНП Світловодська ЦРЛ СМР у сумі 1 800 000, 00 грн.

Ці кошти перехідні. У разі їх прийняття у нас буде час для того, аби добудувати інфекційне відділення. Попередньо ми приймали рішення про фінансування на 200 000 грн., зараз додатково приймаємо 1 800 000 грн. Загалом сума складатиме 2 000 000 грн., як і планувалось спочатку, - зазначив міський голова А. Маліцький.

Відповідно програмно-цільового методу фінансування також депутатами міської ради, з правками, було прийнято й “Програму забезпечення діяльності Комунального підприємства “Муніципальна варта” Світловодської міської ради Кіровоградської області на 2022-2024 роки” для можливості функціонування та здійснення даним підприємством своїх повноважень.

Наприкінці роботи сесії, у розділі Різне очільник громади А. Маліцький звернувся до депутатського корпусу, а також громади для надання інформації щодо проходження опалювального сезону. Так, за словами міського голови, зараз температурний режим менший за той, який затверджений з боку виконавчої влади і з боку представників СП ТОВ “Світловодськпобут. Відповідно у оселях Світловодчан, у садочках і школах температура є меншою, ніж потрібно. Складаються акти, підготовлені листи на СП ТОВ Світловодськпобут для перерахування плати за тепло, зворотньої відповіді поки що немає. Вся відповідальність зараз лежить на CП ТОВ “Світловодськпобут. Ми щодня контролюємо і перевіряємо інформацію на засіданнях оперативного штабу з питань опалення та приймаємо відповідні рішення. Сьогодні, приміром, школа №4 знаходиться на дистанційному навчанні, у школі №10 прийняте рішення про скорочені уроки. Ми не можемо допустити зменшення температури і того, щоб замерзали діти”, - наголосив А. Маліцький.

Після завершення сесії очільник громади запропонував депутатам залишитись і обговорити питання їх співпраці у даних процесах шляхом участі у тимчасовій контрольній комісії з питань проходження опалювального сезону.

Детальніше з перебігом 25 позачергової сесії міської ради 8 скликання пропонуємо ознайомитись на YouTube-каналі Світловодської міської ради за наступним посиланням:

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь