Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація щодо теплопостачання міста (оновлено)

Дата: 05.01.2022 10:42
Кількість переглядів: 678

05 січня, з метою моніторингу та контролю ситуації з теплопостачанням у місті, під головуванням міського голови А. Маліцького відбулось засідання оперативного штабу з питань опалення.

Так, відповідно останніх даних профільного заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М. Ільченка, “о 04-тій годині ранку зупинила роботу котельня №2 у зв’язку з аварійною ситуацією – несправністю насосу берегової лінії (як наслідок – 99 будинків міста, 7 дошкільних навчальних закладів та 3 школи залишились без централізованого опалення). Учора, о 19-тій годині вечора (у зв’язку з поривом на теплотрасі), СП ТОВ “Світловодськпобут” зупинено роботу котельні №5 (без теплопостачання, з учорашнього дня, перебувають мешканці 5 будинків).

Без тепла, з 28.12.2021 року, також залишаються й 6 будинків приватного сектору за адресами:

-вул. А. Соловяненка,1, 2, 5, 10, 28;

-вул. Коцюбинського, 10.

Для вжиття невідкладних заходів і екстреного вирішення ситуації з теплопостачанням міською владою направлено листи до Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації та керівництва СП ТОВ “Світловодськпобут”.    


Станом на 16:30 годину вечора, ЗА УСНИМИ ДАНИМИ керівництва приватного підприємства СП ТОВ “Світловодськпобут”, упродовж дня теплопостачальником проводились ремонтні роботи. У результаті, НАГОЛОШУЄМО – ЗГІДНО ДАНИХ КЕРІВНИЦТВА СП ТОВ “СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ”, було відновлено роботу котельні №2, але станом на 19:00 тепло в оселях відсутнє, протягом вечора, очікується підняття температури теплоносія (причина зупинки – несправність насосу берегової лінії), також усувається порив на магістралі для відновлення роботи котельні №5. На даний час котельня №5, поки що, не функціонує і без опалення залишаються 5 будинків міста.

Як запевняють представники приватного підприємства СП ТОВ “Світловодськпобут”: на відновлення роботи котельні і ліквідацію аварійних обставин теплопостачальному підприємству надається 24 години (доба), без потреби повідомляти, при цьому, міську владу.

Вкотре СП ТОВ Світловодськпобут не комунікує з міською владою для оперативного інформування та вирішення проблем. Виконавчим комітетом Світловодської міської ради направляються листи до ліцензіата – Департаменту житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації. Єдиного органу, який може впливати на приватне підприємство СП ТОВ “Світловодськпобут” та забезпечувати дотримання теплопостачальником своїх зобов’язань для нормального проходження опалювального періоду.

Зауважимо, що Світловодська міська рада не має впливу на приватне підприємство. У правовому полі цими можливостями наділений лише офіційний ліцензіат  –  це Департамент житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації.

Наразі без тепла також залишаються і 6 будинків приватного сектору за адресами:
-вул. А. Соловяненка,1, 2, 5, 10, 28;
-вул. Коцюбинського, 10.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь