Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація щодо організації харчування в закладах освіти.

Дата: 10.01.2022 09:36
Кількість переглядів: 610

Управління освіти, молоді та спорту територіальної громади інформує. 

Харчування в закладах освіти міста здійснювалося на підставі заключених договорів на відповідну послугу з ФОП Рєзніков та ФОП Авдєєва, які діяли до 31.12.2021 року. Відповідно такі договори закінчилися саме 31.12.2021 року. Управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради завершило свою діяльність як головний розпорядник коштів освітнього напрямку в зв’язку зі своєю ліквідацією, тож продовжувати подібні договірні відносини з відповідними ФОПами управління не має можливості. 

З 4 січня 2022 року офіційним та єдиним розпорядником коштів відповідного напрямку є новостворене управління освіти, молоді та спорту територіальної громади.
 За вимогами чинного законодавства з прийняттям нового бюджету на 2022 рік, управління освіти, молоді та спорту територіальної громади як і вимагає того законодавство оголосило тендер на відповідну послугу харчування. Також слід зазначити, що внесено значні зміни до організації харчування, вимог та дозволених продуктів. Запропоновано чотирьохтижневе меню яке підготувала робоча група на чолі із шеф-кухарем Євгеном Клопотенком та командою проєкту CultFood спільно з технологами, дієтологами та представниками МОЗ.  Фруктів, овочів та м'яса стане більше. В небуття підуть всі консервовані огірки, помідори, страви на основі томатної пасти та із додаванням повидла. Також зазначаємо, що відтепер сніданками будуть забезпечені як учні початкових класів так і учні пільгових категорій.

Отож тендер оголошено ще в грудні 2021 року. Переможця тендеру вже можна буде визначити 17- 18 січня. Управління докладе максимум зусиль зі своєї сторони, щоб якнайшвидше вчинити всі необхідні дії щодо заключення відповідних договорів за результатами тендеру. Ми всі, спільно вболіваємо за належне і якісне освітнє середовище для наших дітей та як ніхто інший ми розуміємо і несемо відповідальність за дотримання всіх вимог чинного законодавства. 

Фото без опису

Дякуємо за розуміння та підтримку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь