Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання міського оперативного штабу з питань опалення (оновлено)

Дата: 10.01.2022 10:33
Кількість переглядів: 776

10 січня, з метою контролю ситуації з теплопостачанням у місті та оперативного реагування на загрози виникнення надзвичайних ситуацій, за ініціативи та під головуванням очільника громади А. Маліцького відбулось чергове засідання міського штабу з питань опалення.

Станом на ранок, робота 2-гої та 3-тьої котелень міста майже відповідає належному температурному режиму. За інформацією заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М. Ільченка фіксуються наступні дані щодо роботи котелень:

Котельня №2 (температура подачі теплоносія – 57 градусів (норма при +2-ох градусах температури зовнішнього повітря – 61,9 градусів); зворотня температура – 42 градуси (норма при +2-ох градусах температури зовнішнього повітря - 44,0 градуси); тиск подачі теплоносія – 7,2 атмосфер; зворотній тиск – 3,2 атмосфери. Підпитка – 27 кубів за годину.

Котельня №3 (температура подачі теплоносія – 60 градусів (норма при +2-ох градусах температури зовнішнього повітря – 61,9 градусів); зворотня температура – 43 градуси (норма при +2-ох градусах температури зовнішнього повітря – 44, 0); тиск подачі теплоносія – 7,3 атмосфер; зворотній тиск – 3,9 атмосфери. Підпитка – 41 куб за годину.

Пориви на тепломережах міста відсутні, від централізованого опалення СП ТОВ Світловодськпобут й досі, з 28.12.2021 року, відключено 6 будинків приватного сектору за адресами:

-вул. А. Соловяненка, 1, 2, 5, 10, 28;

-вул. Коцюбинського, 10.

Учора, 09.01.2022 року, існували проблеми з теплопостачанням (відсутність відповідного теплоносія) у двох будинках міста: вул. Героїв України, 46 та  Героїв України, 48. Проблеми усунені, ситуація стабілізувалась.

Щодня проводиться моніторинг температурного режиму у закладах освіти.

Додаткова інформація, щодо теплопостачання міста, буде повідомлена протягом дня.     

Фото без опису


Фото без опису

Відслідковуючи та контролюючи щонайменші зміни у процесі теплопостачання міста, під керівництвом міського голови А. Маліцького, відбулось повторне засідання міського оперативного штабу з питань опалення до роботи якого, цього разу, долучились не лише заступники міського голови, представники управління житлово-комунального господарства, Держпродспоживслужби, відділу надзвичайних ситуацій, а й самого теплогенеруючого підприємства СП ТОВ “Світловодськпобут” в особі офіційного представника Є. Шевчука.
За результатами роботи міського оперативного штабу з питань опалення було з’ясовано, що, станом на 16-ту годину, відповідно до даних моніторингу температурного режиму, температура в закладах освіти міста й досі не відповідає державним санітарно-гігієнічним вимогам Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти. Тому перевірка температурних показників буде продовжуватись і надалі, у разі відновлення достатньої температури та стабілізації температурного режиму протягом трьох діб очне навчання буде відновлено.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь