Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ситуація з теплопостачанням міста (оновлено)

Дата: 13.01.2022 10:57
Кількість переглядів: 643

13 січня, тримаючи на контролі ситуацію з теплопостачанням міста, відбулось чергове засідання міського оперативного штабу з питань опалення під головуванням очільника громади А. Маліцького. Зважаючи на значне зниження температури зовнішнього повітря спостерігаються перебої з опаленням у деяких багатоповерхових будинках та у закладах бюджетної сфери.

 Нестабільне теплопостачання фіксується за наступними адресами:

-вул. Героїв України, 31, 40 (охолоджений), 44 (охолоджений), 46 (охолоджений), 48 (охолоджений), 29 (охолоджений 50/50), 52;

-пров. Нагірний,3 - не працює 2-га рамка;

-вул. Павлова, 8, 10 - часткове теплопостачання;

-вул. Приморська, 30, 32 – нестабільне теплопостачання;

-ДНЗ №6 - недостатній тиск, нестабільне теплопостачання;

-ЗШ №3 - відсутність тиску.

Відсутній належний тиск (негативна ситуація з опаленням) і у відділеннях КНП “Світловодська ЦРЛ” СМР (вул. Павлова, 16):

-поліклініка;

-терапевтичний корпус;

-дитяче відділення (інфекція);

-інфекційне відділення (нове).

Станом на ранок також без теплопостачання знову були будівля поліції – вул. В. Куцевича, 8 та 6 будинків приватного сектору – вул. А. Соловяненка, 1, 2, 5, 10, 28; вул. Коцюбинського, 10.

Фото без опису

Фото без опису

За результатами вранішнього засідання міського оперативного штабу з питань опалення міською владою протокольно було прийнято рішення здійснити повторний комісійний об’їзд закладів освіти м. Світловодськ та с. Павлівка для фактичного відстеження ситуації з опаленням та фіксації температурного режиму. Після збору даних, у терміновому порядку, скликати засідання комісії з питань ТЕБ та НС (техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій) на якій, для негайного реагування і вжиття заходів, буде рекомендовано письмово звернутись до органів національної поліції, прокуратури, обласної державної адміністрації, Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації, Мінрегіону, Державної служби з надзвичайних ситуацій України, оскільки стан з опаленням міста уже наближається до надзвичайного.

Ускладнює обставини й відсутність співпраці, взаємозв’язку та конструктиву зі сторони СП ТОВ “Світловодськпобут”. Тому владою рекомендовано бюджетним установам і структурним підрозділам постійно складати та надсилати теплопостачальному підприємству Акти-претензії за неякісно надану послугу.

Додатково інформуємо, що за умов значного похолодання, наразі у місті продовжують діяти стаціонарні пукти обігріву у приймальних відділеннях терапевтичного та хірургічного корпусів КНП “Світловодська ЦРЛ” СМР та у територіальному центрі надання соціальних послуг.


Фото без опису

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь