Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання Світловодського міського голови Андрія Маліцького з Днем Соборності України

Дата: 22.01.2022 06:00
Кількість переглядів: 479

Фото без описуЩиросердечно вітаю жителів Світловодської міської територіальної громади з визначним державним святом – Днем Соборності України.

Значну подію в історії країни, вже котрий рік поспіль, доводиться нашим співвітчизникам зустрічати  з болем та гіркотою у душі. Український народ знову усіма силами виборює унітарність та соборність своєї держави на сході країни. За територіальну цілісність України, за яку століттями віддавали своє життя нездоланні та нескорені, продовжують і нині боротися та захищати кожну п’ядь української землі наші славні сини і доньки на бойових позиціях передової лінії фронту з надією, що незабаром настане порозуміння і Україна знову буде цілісною та монолітною.

Тож нехай звитяга і героїзм незламних борців за неподільність держави згуртують співвітчизників задля перемоги та об’єднають націю в здобутті найвищої мети – незалежності. Волі, розквіту і слави нашій самостійній соборній державі, аби нашими справами і здобутками ще довго могли пишатись нащадки.

У День Соборності України бажаю усім жителям Світловодської міської територіальної громади, перш за все, миру і злагоди, сил і натхнення, оптимізму, що повернуться в наші оселі спокій, злагода, добробут як прояви сильної демократичної держави. Зичу кожному міцного здоровя, щастя, успіхів, довголіття, мирного неба та світлої долі, а також Янгола-охоронця у всіх ваших добрих справах і починаннях.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь