Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення міського голови з нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту

Дата: 27.01.2022 08:29
Кількість переглядів: 584

       Жителі нашої країни, як і все прогресивне людство планети, 27 січня вшановують пам’ять жертв Голокосту – однієї із найтрагічніших сторінок з історії часів Другої світової війни.

     Нелюдська жорстокість, породжена нацистською ідеологією, забрала життя мільйонів ні в чому не винних людей, приналежних до різних релігій, етнічних, культурних та національних спільнот.

      Голокост – спільний біль для представників народів усього світу, яким теж випала гірка доля пройти крізь тенета фашистських творців доктрини знищення квітучої еліти патріотів і, в той же час, урок для людства більше ніколи не повторювати помилок минулих років, щоб не допустити такого у майбутньому.

     Дата 27 січня сповнена особливими жалобою і сумом, про наслідки тих жахливих подій українцям й досі нагадують схили Бабиного Яру, де, у роки окупації нашої Батьківщини, було розстріляно чимало представників єврейської національності та корінних жителів України, які потрапили під караючий меч фашистських окупантів.

       У Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту висловлюю свої щирі співчуття рідним і близьким полеглих жертв Голокосту. У пошані схиляю голову перед тими, хто ризикуючи своїм життям, рятував в’язнів від нацистських таборів та розстрілів.

            Зичу жителям Світловодської міської територіальної громади міцного здоров’я, світлої долі та Божої ласки, а також берегти в серці пам’ять про незліченні жертви Голокосту в Україні. Нехай злагода і добробут панують у ваших оселях, а щастя і удача будуть вашими постійними супутниками.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь