Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

27 позачергова сесія Світловодської міської ради 8 скликання

Дата: 15.02.2022 16:23
Кількість переглядів: 682

15 лютого, згідно Розпорядження Світловодського міського голови А. Маліцького, в сесійній залі адмінбудинку відбулось засідання 27 позачергової сесії Світловодської міської ради 8 скликання.

Причиною термінового скликання сесії стало проведення обласної комісії та лист департаменту фінансів Кіровоградської ОДА “Про фінансування заходів з територіальної оборони” від 14 лютого 2022 року, на підставі яких було вирішено передбачити та направити кошти на облаштування територіальної оборони для гарантування безпеки громади.

До слова, подібні позачергові сесії з відповідними проектами рішень сьогодні скликаються по всій території України, тому Світловодськ не став винятком.

На розгляд депутатів міської ради виносилось два питання порядку денного: “Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 21 грудня 2021 року №1311 “Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Світловодської міської територіальної громади на 2022 рік” та “Внесення змін до рішення міської ради від 21 грудня 2021 року №1313 “Про бюджет Світловодської міської територіальної громади на 2022 рік”.

Відповідно даних рішень було внесено зміни до вищезгаданої Програми, доповнено її пунктом 10 “Мобілізаційна підготовка, цивільний захист населення, підготовка території Світловодської МТГ до оборони та підтримки армії” тощо та передбачено з бюджету громади кошти у сумі 370 000, 00 грн. для організації територіальної оборони місцевого значення.

Міський голова А. Маліцький подякував депутатам за те, що відповідально поставились до скликання позачергової сесії, виважено підійшли до прийняття даних рішень та консолідували зусилля у питанні підтримки безпеки держави.  

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь