Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротка інформація станом на 30.03.22

Дата: 30.03.2022 21:35
Кількість переглядів: 456

 Доброго вечора, ми з центру України! 

  • На нашій території ситуація контрольована. Оборона – на блокпостах, дякуємо бійцям за наш спокій!
  • Весна диктує свої умови, тож наші аграрії вже в полі. Працюють, аби ми були з хлібом. Не втомлююся дякувати їм за нелегку працю!
  • За добу Світловодська громада прийняла 59 біженців. З початку війни через наше місто пройшло 10879 переселенців. З них – третина діти.
  • Управлінням соціального захисту прийнято 260 осіб для взяття на облік як внутрішньо переміщені, призначено 10 державних допомог. Всього взято на облік 1797 біженців.
  • Запрацював консультативний пункт доступу до безоплатної правової допомоги для внутрішньо переміщених осіб. Будь-яку консультацію можна отримати в приміщенні НВК №4 (корпус молодшої школи за адресою вул. Героїв України, 56).
  • Наша важлива місія – це гуманітарна допомога для біженців. Прийнято чергову партію одягу, дитячих підгузків, пледів, медичних масок, миючих засобів, сухих овочевих сумішів. А також засоби пересування для інвалідів. Розподіляємо і забезпечуємо нужденних.
  • Медичні працівники працюють в штатному режимі. Переселенців-лікарів не тільки прихищаємо, а й залучаємо до роботи. Свої професійні здібності в нашій громаді вже проявили хірурги, невропатолог та нефролог!
  • Також вимушені переселенці працевлаштувались на посадах юриста, соціального працівника та ін. Наша відносно безпечна Світловодщина мусить працювати, аби підтримувати економіку країни!
  •  Новонароджені українець та україночка! Така статистика нашого пологового будинку з початку тижня. Дякуємо богу за наших діточок і вітаємо мам – зі Світловодська та Харкова!
  •  Коли ми подаємо сигнали тривоги, то це точно достовірні дані. Тому ігнорувати їх – це на свій страх і ризик. Прошу вас – дотримуйтесь правил безпеки під час повітряної тривоги, це врятує життя і здоров’я.

Україна переможе! Слава Україні! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь