Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротка інформація станом на 04.04.22

Дата: 04.04.2022 22:31
Кількість переглядів: 444

Доброго вечора ми з центру України

  • Світловодська міська територіальна громада вражена жорстокими подіями, які сталися в місті Буча. Кожен житель засуджує дії російських агресорів. Не вибачимо ніколи 
  •  4 квітня за ініціативи міського голови спільно з волонтерами міста відправлено допомогу до військових частин в гарячі точки, а також направлено допомогу до Харківської області, зокрема до міста Чугуїв, у вигляді товарів першої необхідності, продуктів харчування, лікарських засобів, карематів, спальних мішків, одягу, засобів особистої гігієни для дітей та жінок. Бійці одного з підрозділів також отримали квадракоптер та чотири павер-банки.
  •  Світловодська міська рада за плідної співпраці з громадськими організаціями і далі продовжуватиме роботу та буде намагатися направляти ще більше допомоги в ті точки України, де це вкрай необхідно!
  •  В умовах воєнного стану багато хто змушений був покинути свої домівки. При цьому виникає безліч правових питань, пов’язаних із війною. Більшість центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Україні, на період запровадження воєнного стану, працюють у дистанційному режимі. Проте, це не означає, що ми припинили надавати правову допомогу громадянам, яким вона необхідна.
  • Прийнято 2332 особи для взяття на облік як внутрішньо переміщені, внесено інформацію до реєстру внутрішньо переміщених осіб – 1600.
  •  В період з 01.04.2022 по 03.04.2022 управлінням соціального захисту населення прийнято 160 осіб для взяття на облік як внутрішньо переміщені, призначено державних соціальних допомог – 10, перевірено розрахунок житлової субсидії – 23, видано довідок внутрішньо переміщеним особам – 365, зроблено копій документів внутрішньо переміщеним особам – 160 особам, прийнято заяв та рахунків на виплату допомоги внутрішньо переміщеним особам – 176.

???????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь