Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротка інформація станом на 13.04.22

Дата: 12.04.2022 22:25
Кількість переглядів: 716

Доброго вечора ми з центру України!

Сирени, на жаль, не стихають. Місто працює. В громаді все спокійно. Порядок денний: надавати гуманітарну допомогу, влаштовувати переселенців, виходити в поле, повертати до роботи підприємства. 
♦ В селах МТГ продовжує проводитись посівна компанія. Світловодська міська рада забезпечує сприяння релокації підприємств із зони бойових дій до Світловодської МТГ, зокрема у підборі відповідних площ для розміщення виробництва, ведення бізнесу та для забезпечення безперебійної роботи підприємств.
♦ За добу у місцевому ДРАЦСі було зареєстровано 1 народження дівчинки.
♦ Не припиняємо розповсюдження гуманітарної допомоги серед ВПО. Місцева ГО надала гуманітарну допомогу 90 внутрішньо переміщеним особам (продукти харчування, засоби гігієни, дитяче харчування, а також їжа для домашніх тварин). 
♦ Місцевим ЦНАП заведено до соціальної громади - 14 послуг; донесення документів, консультація - 43 особи; консультації по телефону – 284; Повідомлення про розміщення ВПО - 34 заяви; адмінпослуги – 4; оприлюднення договорів у системі Прозорро - 7.
♦ За добу  прийнято та зареєстровано УСЗН  266 осіб для взяття на облік як внутрішньо переміщені; призначено державних допомог - 5;  перевірений розрахунок житлової субсидії - 33; видано довідок внутрішньо переміщеним особам - 264; зроблено копій документів  особам – 266; прийнято заяв та рахунків на виплату допомоги внутрішньо переміщеним особам – 237; нараховано допомогу внутрішньо переміщеним особам - 855.
♦ Зауважимо! У  зв’язку з тим, що застосунок «Дія» не доопрацьовано на можливість подання заяви на виплату допомоги ВПО, просимо звертатися до УСЗН для заповнення заяви на виплату.

Віримо в ЗСУ! Віримо в перемогу! Разом ми сильні!
Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь