Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні отримувачі житлової субсидії, управління соціального захисту населення Світловодської міської ради надають інформацію щодо перепризначення житлової субсидії на новий період з травня 2022 року.

Дата: 04.05.2022 15:35
Кількість переглядів: 410

Після закінчення строку отримання житлової субсидії структурні підрозділи з питань соціального захисту населення самостійно здійснюють призначення житлової субсидії на наступний період для домогосподарств, які отримували житлову субсидію у попередньому періоді.

Управління соціального захисту населення без звернення громадян збирають необхідну інформацію у порядку, передбаченому Положенням, і протягом 10 днів після отримання зазначеної інформації приймають рішення про призначення, непризначення, відмову в призначенні житлової субсидії.

Без звернення заявників, відбудеться перепризначення субсидій на неопалювальний період з травня поточного року для всіх одержувачів, які отримували житлову субсидію в опалювальному періоді 2021/22 років, крім тих які звертаються за призначенням житлової субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Фото без опису

Таке перепризначення буде здійснюватись на підставі інформації, наявної в управлінні соціального захисту населення з оновленням даних про доходи осіб від Пенсійного Фонду України та Державної Податкової Служби.

Також, в результаті ухваленого Урядом рішення субсидію призначатимуть людям, які отримали валюту від благодійних організацій або придбали для оплати лікування чи навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь