Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

200 днів повномасштабної війни, 200 днів нашої сили та незламності, 200 днів, як ми всі разом працюємо на перемогу України

Дата: 12.09.2022 14:43
Кількість переглядів: 399

Наші воїни показують просто неймовірні результати в боротьбі з російськими окупантами, вибивають ворога з української землі. Завдяки нашим Збройним Силам Світловодська громада має змогу працювати та підтримувати армію.
За 200 днів наша громада приймала в себе 17811 ВПО, з яких 5895 – діти. Кожному була надана необхідна допомога. Наразі Світловодська громада стала другим домом для 7168 переселенців, з яких 1823 дитини. Було видано безліч продуктових наборів, засобів гігієни, дитячого харчування тощо.
За 200 днів ми на 100% зрозуміли хто нам ворог, а хто друг. Зокрема, гуманітарну допомогу нам надала не одна країна. А це Німеччина, Латвія, Швеція, США, Польща, Франція, - безмежно вдячні їм за таку підтримку.
Наразі всі необхідні реєстри для відновлення втрачених документів працюють. Налагоджено прийом та видачу паспортів, як внутрішніх, так і закордонних. 
За 200 днів війни фахівці безоплатної правової допомоги надали 600 правових консультацій.
Ми н6езламні, ми продовжуємо жити! Зокрема, за час вторгнення російських військ, не дивлячись ні на що, було зареєстровано 225 шлюбів та 134 народження.
Працівники культури кожного дня проводили ігрові програми та різноманітні майстер-класи, , аби всі дітлахи, які були вимушені покинути свої домівки відчували себе захищеними та щасливими. 
Представники поліції кожного дня, з початку війни, несуть посилене чергування у громаді. Фахівці, кожної доби, приймають не менше 30 викликів, контролюють дотримання комендантської години та порядок у громадських місцях.
У той час, коли наші захисники зупиняють ворога на сході, наші рятувальники продовжують працювати на місцях. Зокрема, місцеві вогнеборці за час війни прийняли 107 викликів, з яких 49 пожеж,2 необережного ставлення на воді та 2 замінування. Все було ліквідовано, знешкоджено та кожного, кому була потрібна допомога, врятовано.
Представники місцевої влади, за всі 200 днів, жодного разу не припиняли працювати. Кожного дня проводяться наради за різними напрямками, звітування кожного підрозділу міської ради та підготовка до опалювального сезону. 
Кожен куточок нашої громади безупинно допомагає ЗСУ. Хтось плете маскувальні сітки, хтось консервує, хтось готує, хтось з0бирає кошти на необхідні речи та автомобілі для наших захисників. 
А наші дітлахи,- неперевершені! Хтось малює, хтось виробляє обереги, пише пісні та співає, а хтось просто дякує нашим захисникам, за можливість повернутися до навчання.
Ми не дамо ворогові зломити нас і ще раз доведемо усьому світові, що МИ незламні!
Слава ЗСУ! Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь