Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОПУЛЯРНЕ РЕЗЮМЕ ПРО НАМІР ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА ВИКИДИ ЗАБРУДНЮЮЧИХ РЕЧОВИН В АТМОСФЕРНЕ ПОВІТРЯ

Дата: 26.09.2022 11:49
Кількість переглядів: 209

 

ТОВ «Агросвітзбут» повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для діючого виробничого Майданчика №2 (м. Світловодськ) підприємства.
Популярне резюме.
Юридична адреса: Україна, 27500. Кіровоградська обл., Олександрійський р-н, Світловодська ТІ ', м. Світловодськ, вул. Чорноморівська. буд. 7, кімната 12
Місце розташування Майданчика №2 підприємства: Кіровоградська обл., Олександрійський р-н. м.Світловодськ. вул.Новогеоргіївська,1
Основні види діяльності на виробничому майданчику №2 підприємства є вирощування натуральної органічної продукції в умовах захищеного грунту (у теплиці).
Майданчик №2 впливає на атмосферне повітря за наступними факторами: за рахунок викидів продуктів згорання деревини в буферній ємності для підігріву води , викид продуктів згорання паливних гранул з лузги та паливних гранул з деревини в водогрійних котлах системи опалення тепличного комплексу, від продуктів згорання палива в печі при опаленні майстерні, при роботі металообробних верстатів та зварювально/різального посту та при обробці деревини на деревообробниму посту.
Від даного майданчика підприємства максимальні сумарні викиди забруднюючих речовин зі стаціонарних джерел забруднення навколишнього середовища складуть:
Заліза оксид — 0,0049 т/рік; Марганець і його сполуки— 0,0003 т/рік; Хром шестивалентний— - 7x10'6 т/рік; Азоту діоксид — 0.4086 т/рік; Ангідрид сірчистий —0,27 т/рік; Вуглецю оксид — 0,3836 т/рік; Метан 0,0298 т/рік; Речовини у вигляді твердих суспендованих часток недиференційованих за складом — 0,3743 т/рік; Неметанові леткі органічні сполуки— 0.1834 т/рік; Азоту (1) оксид— 0,018 т/рік; Вуглецю діоксид — 324,745 т/рік. Залпові викиди відсутні.
Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря не перевищують нормативів граничнодопустимих викидів, установлених законодавством. Використані технології не впливають негативно на навколишнє соціальне і техногенне середовище.
Для одержання додаткової інформації прохання звертатися на підприємство за телефоном +38 (097) 176-76-54 або до розробника документів (066) 465-22-80.
Збір зауважень громадських організацій та окремих громадян по даному питанню проводить (протягом місяця з дати публікації повідомлення) Кіровоградська обласна військова адміністрація за адресою: 25006, м. Кропивницький-06. пл. Героїв Майдану, 1 телефон 8 (0522) 24-17-25 , e-mail: ekologkr2019@gmail.com.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь